Έτσι έγιναν τα χέρια Ολυμπιονίκη κωπηλάτη μετά από διαδρομή 965 χλμ (εικόνα)

Συντάκτης:
 

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Άλεξ Γκρέγκορι, βρέθηκε στον αρκτικό πόλο, κωπηλατώντας 965 χλμ. από τη Νορβηγία στην Ισλανδία σε διάστημα 9 ημερών μαζί με συναθλητές του, κατορθώνοντας με το ταξίδι αυτό να σπάσει 8 παγκόσμια ρεκόρ.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής οι ηλεκτρονικές συσκευές που είχαν οι κωπηλάτες στη λέμβο και οι οποίες λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια σταμάτησαν να λειτουργούν με αποτέλεσμα οι αθλητές να συνεχίσουν την κωπηλασία χωρίς μηχανική υποστήριξη μέχρι απομονωμένο νησί Jan Mayen της Νορβηγίας, προκειμένου να αντικατασταθούν ορισμένα μέλη του πληρώματος .

Πιάνοντας στεριά, ο 33χρονος Γκρέγκορι, ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία με τα χέρια του γράφοντας στη λεζάντα: «Τα χέρια μου μετά από πολλές ώρες μέσα σε βρεγμένα γάντια . Οι φουσκάλες δεν ήταν τόσο σοβαρές σε αυτήν την κωπηλασία στον Πόλο, αλλά το κρύο και η υγρασία πέρασαν μέσα από το δέρμα» .

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

My hands after spending so long in wet gloves.The blisters were never bad on this Polar row, but the wet & damp seeped into the skin… pic.twitter.com/N3Y6s3m4Uh

— Alex Gregory (@AlexGregoryGB) August 30, 2017

Πηγή: http://www.altsantiri.gr


Το altsantiri πρόσθεσε στα παραπάνω:
[...] [...]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.