Φάμελλος: Δεν υπάρχει απόφαση ακύρωσης της παραχώρησης του στρατοπέδου Παύλου Μελά

Συντάκτης:
 

Σχολιάζοντας το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Μακεδονία”, σύμφωνα με το οποίο υπάρχει απόφαση ακύρωσης της παραχώρησης του στρατοπέδου Παύλου Μελά στο Δήμο και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, ο Αν . ΥΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος, ξεκαθαρίζει ότι δεν τίθεται, αλλά και δεν πρόκειται να τεθεί,  τέτοιο ζήτημα και δηλώνει:

“Δεν υπάρχει καμία απόφαση ακύρωσης της παραχώρησης του Στρατοπέδου Παύλου Μελά, όπως παραπληροφορεί, δυστυχώς, το σημερινό εξώφυλλο της Μακεδονίας . Πρόκειται για ένα υπηρεσιακό ερώτημα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, στο πλαίσιο του ελέγχου νομιμότητας των αποφάσεων του Δήμου, το οποίο ονομάστηκε ψευδώς στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ως απόφαση ακύρωσης .

Συνεπώς, δεν τίθεται κανένα ζήτημα απόφασης ή ‘παγώματος’ της παραχώρησης και δεν πρόκειται να τεθεί . Είναι λανθασμένο να αντιμετωπίζεται με αυτό τον τρόπο η υποβολή ερωτημάτων προς διευκρίνιση για μια τόσο σημαντική σύμβαση .

Μου κάνει εντύπωση το δημοσίευμα, ιδιαίτερα παραμονές της ΔΕΘ. Για όσους ανησυχούν, θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι οι θετικές ειδήσεις για τη Θεσσαλονίκη θα συνεχιστούν και φέτος .

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Η κυβέρνηση, ο Δήμος και η κοινωνία της Θεσσαλονίκης συμφωνούν με την παραχώρηση του στρατοπέδου . Σε συνεργασία, κυβέρνηση και Δήμος, θα λύσουν όλα τα διαδικαστικά και νομικά θέματα και η πολιτική απόφαση και βούληση θα υλοποιηθούν σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν απαιτηθεί να θωρακιστεί η απόφαση αυτή περαιτέρω θεσμικά .

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις που δεν υλοποίησαν ποτέ την υπόσχεση της παραχώρησης, εμείς προχωρούμε και θα ολοκληρώσουμε και αυτό το αίτημα της πόλης μας”.

Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/famellos-den-iparxei-apofasi-akirosis-paraxorisis-gia-stratopedo-p-mela/


Το altsantiri πρόσθεσε στα παραπάνω:
[...] [...] [...] [...] [...]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.