ΜΑΞΙΜΟΥ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ σελίδα και η ΝΔ κινδυνολογεί [altsantiri]

Συντάκτης:
Κατηγορία: Πολιτική
 

«Τη στιγμή που η ΝΔ κινδυνολογούσε και προέβλεπε την επερχόμενη καταστροφή, η ελληνική οικονομία αναπτυσσόταν με ρυθμούς 0,5% σε σχέση με το 1ο τρίμηνο του 2017 και με 0,8% σε σύγκριση με το 2ο τρίμηνο του 2016», τονίζει το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού με αφορμή τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνουν ανάπτυξη του ΑΕΠ.

Όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού:
«Η ανακοίνωση των προσωρινών στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ για το δεύτερο τρίμηνο του έτους αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η Ελλάδα έχει γυρίσει σελίδα.

Η δυναμική ανάκαμψη ακόμη και την περίοδο που η δεύτερη αξιολόγηση δεν είχε ολοκληρωθεί είναι περισσότερο από εμφανής.

Τη στιγμή που η ΝΔ κινδυνολογούσε και προέβλεπε την επερχόμενη καταστροφή, η ελληνική οικονομία αναπτυσσόταν με ρυθμούς 0,5% σε σχέση με το 1ο τρίμηνο του 2017 και με 0,8% σε σύγκριση με το 2ο τρίμηνο του 2016.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Η τάση αυτή ενισχύθηκε μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, την επιτυχή έξοδο της χώρας στις αγορές χρήματος και τις αναβαθμίσεις της ελληνικής οικονομίας από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για δίκαιη ανάπτυξη με προστασία της εργασίας και για την οικοδόμηση ενός νέου παραγωγικού μοντέλου», αναφέρει το Μαξίμου.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν νωρίτερα και οι δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Πηγή: http://www.altsantiri.gr/politiki/maximou-ellada-echi-gyrisi-selida-ke-nd-kindynologi/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.