ΠΟΛΕΜΟΣ «ΑΥΓΗΣ» – «Παραπολιτικών»

Συντάκτης:
Κατηγορία: Κόσμος
 

Η απάντηση της «Αυγής» στα όσα ανέφερε η εφημερίδα «Παραπολιτικά» η οποία, μην έχοντας απάντηση στα περί «παράγκας Μαρινάκη – Αλαφούζου», ξαναζεσταίνει μπαγιάτικες συκοφαντίες που έχουν απαντηθεί εδώ και καιρό εντός και εκτός Βουλής, μόνο και μόνο για να (ξανα)δημιουργήσει εντυπώσεις.

Όπως αναφέρει στην απάντησή της η Αυγή:

«Με τις μπαγιάτικες πλέον συκοφαντίες της ΝΔ περί «offshore-βασικού μετόχου» στην Αυγή σε νέα συσκευασία, έρχεται σήμερα η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ να πουλήσει πρωτοσέλιδες «εντυπώσεις» για εξυπηρέτηση της χρεοκοπημένης προπαγάνδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Προφανώς ο πρόσφατος τίτλος της Αυγής για την «Παράγκα του Μοσχάτου με συγκατοίκους Μαρινάκη-Αλαφούζο» που αναφερόταν «στα γαλάζια κέντρα προπαγάνδας που μεταφέρουν την φαιδρή αντιπολίτευση και στα γήπεδα» ενόχλησε βαθιά.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Το σημερινό δημοσίευμα αποτελεί απλώς την επιβεβαίωσή του.

Οι συκοφαντίες και οι προκατασκευασμένες αθλιότητες παραπληροφόρησης δεν αγγίζουν την εφημερίδα μας που στηρίζεται διαχρονικά στον κόσμο της αριστεράς και στην δουλειά των ανθρώπων της χωρίς «αφεντικά» που θυμίζουν φεουδαρχίες και διαπλοκή».

«ΑΥΓΗ»

Πηγή: http://www.altsantiri.gr/media/polemos-avgis-parapolitikon/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.