ΚΛΙΜΑ ΕΝΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗ τζαμί της Αθήνας καλλιεργούν πράκτορες της Άγκυρας

Συντάκτης:
Κατηγορία: Ελλάδα
 

Σε σκληρή προπαγάνδα έχουν επιδοθεί οι τουρκόψυχοι της Θράκης, με αφορμή τον διορισμό του διοικητικού συμβουλίου του τζαμιού της Αθήνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», χαρακτηρίζουν ως «σκάνδαλο» την πρόσληψη πέντε χριστιανών και δύο μουσουλμάνων και, σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατίας», υπάρχει έντονη πίεση με πολλαπλούς αποδέκτες για δυναμικές κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα.

Η έγκριση του διορισμού του Δ.Σ. του τζαμιού ανακοινώθηκε από τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Στη θέση του προέδρου τοποθετήθηκε ο αναπληρωτής διευθυντής της Διεύθυνσης θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας Κωνσταντίνος Πιτταδάκης, της αντιπροέδρου η Σταματίνα Μουρελάτου (εργαζόμενη του υπουργείου Οικονομικών) και ως μέλη οι Ιωάννης Βακουντζούζης, Κανέλλα Παπαχελά, Στέφανος Βαζάκας, Ελάμπ Ελ Σαγιέντ και Γκουλάμ Μουρταζά (οι δύο τελευταίοι είναι εκπρόσωποι των μουσουλμάνων που ζουν στην Αττική).

«Στην Αθήνα οι μουσουλμάνοι προσεύχονται σε υπόγεια μεστζίτ, που έστησαν οι ίδιοι με δικές τους δυνατότητες», «η πρόσληψη των πέντε χριστιανών έχει χαρακτηριστεί ως σκάνδαλο από την κοινή γνώμη της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης», «εάν σε μια ορθόδοξη εκκλησία προσλαμβάνονταν μουσουλμάνοι, η Ελλάδα θα ξεσηκωνόταν και οι ρατσιστές και φανατικοί ορθόδοξοι θα έβγαιναν στους δρόμους» είναι μερικά από τα σχόλια που αναφέρονται σε τουρκόφιλες ιστοσελίδες.

Πηγή: http://www.altsantiri.gr/ellada/klima-entasis-gia-ypo-anegersi-tzami-tis-athinas-kalliergoun-praktores-tis-agkyras/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.