ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΕΔΩ ( του Γιάννη του Φλου )

Συντάκτης:
Κατηγορία: Τελευταία νέα
 

Από εκεί λοιπόν που η κυβέρνηση τα έχει βάλει με τη δικαιοσύνη, φτάνουμε στο άλλο ακρό με βάσει τη δήλωση Ελντοράντο ότι η κυβέρνηση δεν έχει παρανομήσει κάπου και προχωράει με βάση το νόμο (αλλά βάζει τρικλοποδιές με αργοπορίες). Όμως τελικά ούτε αυτό αρέσει στο μιντιακό κατεστημένο.

Ζούμε ίσως το πιο τραγικό τέχνασμα του Κούλή για να υπονομεύσει τον Τσίπρα, στην ουσία όμως υπονομεύει την χώρα και το κακό είναι ότι το ξέρει, αλλά πραγματικά δεν τον νοιάζει, τον νοιάζει μόνο να δει την καρέκλα και να κάτσει πάνω της. Μάλιστα είναι και οργανωτικός, πήγε εκεί μια βδομάδα πριν και ετοίμασε όλο το show, τίποτα δεν είναι τυχαίο, ήθελε και το timing και όλα να είναι στην εντέλεια.

Ακόμα και ο πιο χαζούλης αφελούλης δεν μπορεί να μην καταλάβει το τυχαίο της εξαγγελίας της Eλντοράντο μια μέρα μετά τις δηλώσεις του Αλέξη στην Θεσσαλονίκη για την ανάπτυξη και τις επενδύσεις. Τους έκατσαν βαριές οι δηλώσεις και πιο βαρύ το καλό κλίμα της επίσκεψης Μακρόν με τις ειλικρινείς και ελπιδοφόρες δηλώσεις, όπως επίσης και με το team που έφερνε μαζί του, όχι για φωτογραφίες στην Ακρόπολη αλλά για να βάλουν χρήμα στην Ελληνική οικονομία.

Το σχέδιο καλά οργανωμένο, τα εξώφυλλα, τα site με τραγικές ατάκες, η τιβι με πρώτη είδηση και ρεπορτάζ που καίνε από αντικειμενικότητα που θα ζήλευε το καθεστώς του Καντάφη. Οι εργαζόμενοι απο 700 φτάσανε στις 4000 και το κλάμα με τον οδυρμό σε πρώτο πλάνο. Πραγματικά όταν ήταν να μείνουν στο δρόμο οι 13000 του Μαρινόπουλου δε θυμάμαι τίποτα ανάλογο, ας πρόσεχαν έλεγαν τότε.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Όλες οι επιχειρήσεις υπόκεινται σε νόμους και περιβαλλοντολογικές έρευνες με ανάλογες άδειες, θα πρέπει να τις σέβονται όλοι και να περιμένουν να τις εκδοθούν για να προχωρήσουν σε αυτό που θέλουν να κάνουν, δεν υπάρχουν ούτε βιασύνες, ούτε συνεντεύξεις τύπου, ούτε διάλογοι με τον Πρωθυπουργό της χώρας(που ακούστηκε αυτό;;;;) για να παρακάμψουν νόμιμες διαδικασίες. Και ούτε φυσικά όποτε ζορίζουν τα πράγματα να εκβιάζουν και να απειλούν με αποχώρηση, το κάνουν για τρίτη φορά, είναι αρκετά ύποπτη τακτική από μια τόσο μεγάλη εταιρεία που δήθεν σέβεται τη νομιμότητα να έχει αυτό σαν τρόπο πίεσης.

Γιάννης ο Φλου

Πηγή: http://thefaq.gr/den-ine-banania-edo-tou-gianni-tou-flou/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.