ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ: ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ακροδεξιοί στη ΝΔ, προσαρμόστηκε η ΝΔ στους ακροδεξιούς. Έχει αδωνοποιηθεί …

Συντάκτης:
Κατηγορία: Τελευταία νέα
 

” Αντί να προσαρμοστούν οι ακροδεξιοί στη ΝΔ, προσαρμόστηκε η ΝΔ στους ακροδεξιούς. Έχει αδωνοποιηθεί και απομονωθεί. ”

Εφ όλης της ύλης απάντησε ο πρόεδρος των ΑνΕλλ Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ.

“Φασιστικό είναι αυτό που προσπαθούν να οδηγήσουν τους ΑΝΕΛ στον χώρο της ακροδεξιάς. Οι ΑΝΕΛ ανήκουν στο πατριωτικό κέντρο. Εγώ δεν είμαι στη ΝΔ του Βορίδη και του Γεωργιάδη. Είμαστε ένα κεντρώο πατριωτικό κόμμα που χωράμε όλοι όσοι δεν συνεργαζόμαστε με τα άκρα. Δεν είμαστε εκπρόσωποι εταιρειών για να περιφερόμαστε ανά γραφείο δημοσίων σχέσεων. Συγκρουστήκαμε με τη διαφθορά και τη διαπλοκή.”

” Οι νεοδημοκράτες προσαρμόζονται στους ακραίους, αντί να συμβαίνει το αντίθετο. Η ΝΔ έχει φύγει από την μετριοπάθεια που αγκάλιαζε τον μεσαίο χώρο. Έχει… Αδωνοποιηθεί η ΝΔ.” ήταν οι τοποθετησεις του Πάνου Καμμένου για ΝΔ, ΑνΕλλ, διαπλοκή και την εισβολή της ακροδεξιοάς στη ΝΔ…

Στα ερωτήματα για ενδεχόμενο φλερτ Τσίπρα-κεντροαριστεράς και τα σεναρια ανασχηματισμού της κυβέρνησης, απάντησε:

“Ο πρωθυπουργός είπε ότι ο πολιτικός χάρτης μετά τα μνημόνια άλλαξε. Αυτό είναι αλήθεια. Το ΠΑΣΟΚ του σήμερα έχει ταυτόσημες απόψεις με τους νεοφιλελεύθερους της ΝΔ. Οι έχοντες την ταμπέλα της σοσιαλδημοκρατίας έχουν περάσει δεξιά.Ο κύριος Θεοδωράκης, ο κ. Λοβέρδος εκφράζουν νεοφιλελεύθερες θέσεις. Η πραγματική κεντροαριστερά μπορεί να συνυπάρχει μαζί μας.”

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Και:

“Τον ανασχηματισμό τον κάνει μόνο ο πρωθυπουργός, Εκείνος αποφασίζει. Το υπ. Άμυνας είναι ένα υπουργείο που σε αυτή την περίοδο, με τις μεγάλες αλλαγές που γίνονται στη Μεσόγειο, απαιτεί να υπάρχει ηρεμία, συνεργασία, προετοιμασία και πρωτοβουλίες.Η παρουσία μου εκεί αυτή τη στιγμή πιστεύω πως έχει προσφέρει στην κυβέρνηση αυτά που είχαμε συμφωνήσει. Αν μου ζητήσει κάτι άλλο, είμαι στη διάθεσή του να βοηθήσω.”

Ειδικά για το υπ Μακεδονίας-Θράκης τόνισε πως «ξαναζωντάνεψε»: «Πήρε πάλι μορφή με πολλές πρωτοβουλίες. Ασχολείται σοβαρά με τα θύματα των επενδύσεων. Επιταχύνονται οι γραφειοκρατικές διαδικασίες». «Σε λίγα χρόνια αλλάξαμε την άποψη για την Ελλάδα» είπε ενώ αναφέρθηκε και στην αύξηση του τουρισμού, και στις επενδύσεις σε αυτόν τον τομέα.

Τέλος έκανε γνωστό πως οι ΑΝΕΛ έχουμε ετοιμάσει πρόταση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, την οποία θα γνωστοποιήσουν σε άλλη συνέντευξη Τύπου.

Πηγή: http://thefaq.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.