Προσλήψεις 17 γυμναστών στον Δήμο Νέας Σμύρνης

Συντάκτης:
 

Ο δήμος Νέας Σμύρνης ανακοινώνει την πρόσληψη 17 θέσεων Π.Ε. Καθηγητών Φυσικής Αγωγής µε σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου (Ι.∆.Ο.Χ.) εκ των οποίων α) οι 15 θα είναι Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής χωρίς ειδικότητα [τρείς (3) εξ αυτών αφορούν το 20% των θέσεων στις οποίες δεν προσµετρούνται µόρια προϋπηρεσίας στα Π.Α.γ.Ο.] και β) οι δύο (2) θα είναι Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής µε ειδικότητα στην Ειδική Φυσική Αγωγή, µε ωριαία αποζηµίωση και µέγιστη χρονική διάρκεια έως 31- 7- 2018, για την κάλυψη των αναγκών υλοποίησης των Προγραµµάτων Άθλησης για Όλους περιόδου 2017 – 2018.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr


Το altsantiri πρόσθεσε στα παραπάνω:
[...]

Προθεσµία και τόπος υποβολής αιτήσεων

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να κατεβάσουν την προκήρυξη από την επίσηµη ιστοσελίδα του ∆ήµου Νέας Σµύρνης(www.neasmyrni.gr) και να υποβάλλουν αίτηση (µόνο αυτοπροσώπως ή µε εξουσιοδοτηµένο εκπρόσωπό τους) στο γραφείο ∆ιεύθυνσης Προσωπικού του Πολιτιστικού & Αθλητικού οργανισµού του δήµου Νέας Σµύρνης, 1ος όροφος, Ελευθερίου Βενιζέλου 78, κατά τις ώρες 09.00 έως 13.00 (τηλ . Επικοινωνίας: 213 20258881, 891).

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε δύο (2) εφηµερίδες ή της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων του ∆ηµοτικού Καταστήµατος, εφόσον η ανάρτηση είναι µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες .

Πηγή: https://www.altsantiri.gr/ergasia/proslipsis-17-gymnaston-ston-dimo-neas-smyrnis/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.