ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 27 ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ στον Δήμο Κηφισιάς

Συντάκτης:
Κατηγορία: Ελλάδα, Εργασία
 

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς βάσει της Έγκρισης Κατανομής Θέσεων για την πρόσληψη Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.) με σκοπό την στελέχωση των ΟΤΑ και των Ν.Π.Δ.Δ.-Ν.Π.Ι.Δ. που αφορά την στελέχωση του Νομικού Προσώπου με επιστημονικό προσωπικό, προκηρύσσει είκοσι επτά (27) θέσεις Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.) με σκοπό την σύναψη συβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ωρομίσθια απασχόληση), σύμφωνα με τις διαδικασίες, σειρές προτεραιότητας (μοριοδότηση) και τους όρους απασχόλησης Π.Φ.Α. του Οργανωτικού Πλαισίου των Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στα παρακάτω Προγράμματα και Ειδικότητες:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά, Δημοτικό Στάδιο «Στέλιος Καλαϊτζής» Ρίτσου & Ολυμπιονικών, Νέα Ερυθραία, τηλ.: 210.6203305- 213.2007.208, κατά τις ώρες 12:30 έως 14:30 από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11-10-17 και για δέκα (10) ημέρες έως την 24-10-17.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Πηγή: https://www.altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.