ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 16 ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Συντάκτης:
Κατηγορία: Ελλάδα, Εργασία
 

Η ∆ηµοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αγίας Βαρβάρας (∆.Η.Κ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι προκειµένου να υλοποιήσει τα Προγράµµατα Μαζικού Αθλητισµού κατά την περίοδο 2017-2018 σε συνεργασία µε τη Γενική Γραµµατεία Αθλητισµού, προτίθεται να προσλάβει δεκαέξι (16) Καθηγητές Φυσικής Αγωγής µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου µε ωριαία αποζηµίωση διάρκειας έως 8 µήνες και συγκεκριµένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων:

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους κατά τις εργάσιµες ηµέρες και από ώρα 10.00 έως 14.00, στα γραφεία της ∆ηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, οδός Σίφνου και Αγίου Γεωργίου, εντός δέκα (10) ηµερολογιακών ηµερών, από την εποµένη δηµοσίευσης της παρούσας. Γίνεται η κατάρτιση πινάκων σειράς προτεραιότητας και η ανάρτησή τους στα γραφεία της ∆ηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, οδός Σίφνου και Αγίου Γεωργίου.

Η υποβολή ένστασης από τους ενδιαφεροµένους γίνεται στα γραφεία της ∆ηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, µέσα σε αποκλειστική προθεσµία δέκα (10 ηµερολογιακών) ηµερών από την εποµένη της ανάρτησης των πινάκων.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Οι επιτυχόντες υποχρεούνται να παρουσιαστούν στο κατάστηµα της ∆Η.Κ.Ε.Α.Β εντός 5 εργασίµων ηµερών µετά την ανακοίνωση των τελικών πινάκων από τον φορέα για ανάληψη υπηρεσίας. Μετά το πέρας της προθεσµίας αυτής ο φορέας δύναται να καλέσει τον επόµενο στη σειρά κατάταξης.

Πηγή: https://www.altsantiri.gr/ergasia/proslipsis-16-gymnaston-ston-dimo-agias-varvaras/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.