ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Παίδων Αθηνών “Η Αγία Σοφία”

Συντάκτης:
Κατηγορία: Ελλάδα, Εργασία
 

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών “Η Αγία Σοφία” προκηρύσσει την πλήρωση των παρακάτω θέσεων επί θητεία ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. στο βαθμό του Επιμελητή Β΄για το Γ.Ν.Παίδων “Η Αγία Σοφία”:

Η αίτηση – δήλωση μαζί με τα δικαιολογητικά υποβάλλεται στη Γραμματεία του Νοσοκομείου εις τριπλούν, μέσα σε προσθεμία 20 ημερολογιακών ημερών από 13 Οκτωβρίου 2017 μέχρι και 1 Οκτωβρίου 2017.

Αιτήσεις – δηλώσεις που υποβάλλονται μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν γίνονται δεκτές.

Αιτήσεις – δηλώσεις μαζί με τα δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν εις τριπλούν και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς, μέσα σε ορισθείσα προθεσμία στην ταχυδρομικη διεύθυνση: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ “Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ” – Θηβών & Παπαδιαμαντοπούλου – ΤΚ 115 27 Γουδή.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Για τις αιτήσεις αυτές η ημερομηνία υποβολής προκύπτει είτε από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου είτε από το αποδεικτικό παράδοσης στην εταιρεία ταχυμεταφοράς.

Δείτε την προκήρυξη εδώ. 

Πηγή: https://www.altsantiri.gr/ergasia/proslipsis-giatron-sto-geniko-nosokomio-pedon-athinon-agia-sofia/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.