ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΟΥΛΑΚΗ: Ο ΕΝ ΛΟΓΩ κύριος στη ΝΔ έκανε τις δοσοληψίες με τους καναλάρχες (ηχητικό)

Συντάκτης:
Κατηγορία: Τελευταία νέα
 

Αποκαλυπτικός ήταν ο υπ ΨΗΠΤΕ Νίκος Παππάς μιλώντας στο ρ/σ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ και τον δημοσιογράφο Στάθη Σχινά για τα … “έργα και τις ημερες” του συμβούλου της τομεάρχη ΜΜΕ της ΝΔ Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου και μέλους Ανεξάρτητης Αρχής N. Παπαουλάκη!

«Υπάρχει μείζον πολιτικό ζήτημα. Η ΝΔ χρησιμοποίησε στο παρελθόν τις ανεξάρτητες αρχές, τοποθετώντας στελέχη από το σκληρό πυρήνα της κομματικής της συγκρότησης. Ο εν λόγω κύριος ήταν και στο γραφείο άλλου κομματικού στελέχους, για να κάνει τις δοσοληψίες με τις ιδιοκτησίες των τηλεοπτικών σταθμών, όσον αφορά το διαγωνισμό του φάσματος των συχνοτήτων και για να μπαίνει σε ένα διαρκές αλισιβερίσι με συμφέροντα τα οποία νέμονταν το δημόσιο χώρο της χώρας», τόνισε ο κ. Παππάς.

Επίσης, μείζον πολιτικό ζήτημα είναι κατά τον υπουργό και «η αίσθηση ότι η συμβουλευτική σχέση αυτού του τύπου μπορεί να διαφημίζεται, τη στιγμή που προβλέπεται σαφέστατα από το νόμο ότι δεν μπορεί κανένα μέλος της Ανεξάρτητης Αρχής να έχει σχέση έμμισθου ή άμισθου συμβούλου οπουδήποτε αλλού … για τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους έχουμε αποκλειστική απασχόληση.Η Ανεξάρτητη Αρχή υποτίθεται ότι παίρνει μία απόσταση από τον σκληρό πυρήνα της πολιτικής αντιπαράθεσης και από τα επιμέρους συμφέροντα στην αγορά των τηλεπικοινωνιών και των ταχυδρομείων. Ρυθμίζει ως έντιμος διαιτητής» το πώς λειτουργεί η αγορά, στα ζητήματα του ανταγωνισμού.

(Εδώ το ηχητικό) http://thefaq.gr/wp-content/uploads/2017/10/pappas-121017.mp3

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Η υπόθεση Παπαουλάκη-Ασημακοπούλου «είναι μία έκφανση μίας πρακτικής που έχει αποβεί οδυνηρή για το δημόσιο συμφέρον, αυτό είναι το μέγιστο πολιτικό ζήτημα στο οποίο πρέπει να σταθούμε», συνέχισε ο κ. Παππάς και θύμισε ότι και με το Εθνικό Συμβούλιιο Ραδιοτηλεόρασης την ίδια περίοδο πέρυσι «είχε γίνει ολόκληρη πολιτική μάχη», για αντίστοιχα θέματα.

Απέφυγε πάντως να σχολιάσει λεπτομερώς τι προβλέπουν οι διαδικασίες για μία τέτοια περίπτωση, καθώς είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός και η ΕΕΤΤ συνεδριάζει για το θέμα, ώστε να μην εκληφθεί ως παρέμβαση ή παρακίνηση προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Σε κάθε περίπτωση, «το πολιτικό ζήτημα είναι απολύτως σαφές, αυτό που συνέβη δεν είναι ούτε ηθικό, ούτε νόμιμο … ο λαός έχει βγάλει τα συμπεράσματά του και εμείς θα πράξουμε τα δέοντα», κατέληξε.

Πηγή: http://thefaq.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.