ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΚΟ –Τι κερδίζουν οι καταναλωτές [aftodioikisi]

Συντάκτης:
Κατηγορία: Τελευταία νέα
 

Ο Όμιλος ΕΛΠΕ, μέσω της θυγατρικής του ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ ΑΒΕΕ,  διασφαλίζει και εφέτος για τον  Έλληνα καταναλωτή την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής στο πετρέλαιο θέρμανσης, η διάθεση του οποίου ξεκινά αύριο Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου.

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ διαθέτουν  εκτεταμένη υποδομή εφοδιασμού με συνολικά 15 εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διανομής καυσίμων, το μεγαλύτερο στην Ελληνική επικράτεια δίκτυο 1.720 πρατηρίων και περισσότερους από 1.100 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους –μεταπωλητές θέρμανσης.

Η ΕΚΟ σας εγγυάται την ποιότητα, την ποσότητα και τη βέλτιστη τιμή, σε κάθε παράδοση. 

Η ΕΚΟ διαμόρφωσε ένα νέο εξελιγμένο πετρέλαιο θέρμανσης με ακόμη πιο ποιοτικά χαρακτηριστικά, που εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση καυστήρα, μειωμένα έξοδα συντήρησης και χαμηλότερη κατανάλωση.

Επιλέγοντας Πετρέλαιο Θέρμανσης ΕΚΟ, οι καταναλωτές γνωρίζουν ότι προμηθεύονται ένα εγγυημένο προϊόν άριστης ποιότητας, φιλικό προς το περιβάλλον και επιπλέον πιο οικονομικό.

Κύρια χαρακτηριστικά του:

■Είναι Αντιδιαβρωτικό / Αντιρρυπαντικό.

■Παρέχει τελειότερη καύση.

■Μειώνει τις επικαθήσεις στον καυστήρα.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

■Περιορίζει σημαντικά τον μαύρο καπνό.

Οι καταναλωτές στους Νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης, Αχαΐας, Φθιώτιδας, Ξάνθης και Έβρου, μπορούν να προμηθευτούν Πετρέλαιο Θέρμανσης από την EKO, τηλεφωνώντας στο 18198. Για τις υπόλοιπες περιοχές μπορούν να απευθύνονται στους κατά τόπους συνεργάτες μεταπωλητές, ή στους πρατηριούχους  ΕΚΟ.

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουν:

Το EKO Control System είναι ένας φορητός μετρητής πετρελαίου θέρμανσης, που τοποθετείται μεταξύ ακροσωληνίου και δεξαμενής και διασφαλίζει 100% την ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης που θα παραλαμβάνεται! Η τοποθέτηση γίνεται ΔΩΡΕΑΝ από την ΕΚΟ και παρέχει απόλυτη εξασφάλιση, γιατί:

 

Τώρα το Πετρέλαιο Θέρμανσης ΕΚΟ σε 9 άτοκες δόσεις και 3% επιστροφή με τις κάρτες Eurobank.

Η Eurobank και η ΕΚΟ, με στόχο την ουσιαστική βοήθεια και στήριξη των πελατών τους, αλλά και την κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων ατομικών και οικογενειακών αναγκών, προσφέρουν για 6η συνεχόμενη χρονιά τη δυνατότητα πληρωμής του Πετρελαίου Θέρμανσης με χρήση των Πιστωτικών Καρτών Eurobank σε 9 άτοκες δόσεις και 3% επιστροφή.

Πιο συγκεκριμένα, παρέχεται η δυνατότητα στους κατόχους όλων των Πιστωτικών Καρτών της Τράπεζας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που εκδίδονται από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, να προμηθευτούν Πετρέλαιο Θέρμανσης από επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ έως και τις 30 Απριλίου 2018 και να πληρώσουν με την πιστωτική τους κάρτα σε 9 άτοκες δόσεις. Επιπλέον, οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Επιστροφή, εξασφαλίζουν ακόμη μεγαλύτερο όφελος. Αγοράζοντας πετρέλαιο θέρμανσης σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ κερδίζουν 3% Επιστροφή επί της αξίας των συναλλαγών τους.

Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr/oikonomia/epilegontas-petrelaio-thermansis-eko-ti-kerdizoun-oi-katanalotes/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.