ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ από την έντονη βροχόπτωση

Συντάκτης:
 

Το παρακάτω νέο διαβάσαμε παρόμοιο στις παρακάτω ιστοσελίδες:

Προβλήματα λόγω της έντονης βροχόπτωσης καταγράφονται στον Δήμο Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη . Οι συγκοινωνίες γίνονται μετ' εμποδίων, καθώς φερτά υλικά έχουν καλύψει μέρος του οδικού δικτύου, ενώ πλημμύρισαν αρκετές αυλές σπιτιών .

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Χαλκηδόνας, Γιάννης Τσουκνιδάς, οι υπηρεσίες του δήμου βρίσκονται σε επιφυλακή . «Εχουμε πολλά προβλήματα λόγω της καταρρακτώδους βροχής . Οι συγκοινωνίες γίνονται με δυσκολία . Παρεμβαίνουμε με μηχανήματα, όπου κρίνεται αναγκαίο, προκειμένου να διευκολύνουμε την κυκλοφορία, με στόχο την ασφάλεια των πολιτών» σημείωσε .

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία από τα Κουφάλια προς τη Χαλκηδόνα, ωστόσο, εκτροπή των οχημάτων γίνεται στα όρια με την Πέλλα από τη νέα παρακαμπτήρια οδό .

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Εξάλλου, μία νταλίκα «δίπλωσε» στο Δερβένι, στο ρεύμα εισόδου και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από τη μεσαία και την αριστερή λωρίδα του δρόμου .

Πηγή: http://www.topontiki.gr/article/246798/provlimata-sto-dimo-halkidonas-logo-entonis-vrohoptosis


Το dominonews πρόσθεσε στα παραπάνω:
Το dominonews πρόσθεσε στα παραπάνω:
[...] [...]

«Καταφέραμε να κλείσουμε ένα ρήγμα που έφερε πλημμυρικά φαινόμενα σε αγροτικές εκτάσεις, ποιμνιοστάσια, μάντρες και κηπευτικά και τώρα προσπαθούμε να καλύψουμε ένα άλλο ρήγμα προς Κουφάλια, ενώ καθαρίζουμε τις γέφυρες για να είναι ομαλή η ροή του νερού» είπε ο κ. Τσουκνιδάς [...]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *