ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΟΘΕΝ έσχες κυβέρνησης και βουλευτών

Συντάκτης:
 

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δοθούν το μεσημέρι της Πέμπτης τα πόθεν έσχες όλου του κοινοβουλευτικού προσωπικού, καθώς και των επικεφαλής οικονομικών των κομμάτων, αλλά και δημάρχων και περιφερειαρχών.

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα της Βουλής θα αναρτηθούν οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών προσώπων για το 2016 (αφορούν εισοδήματα του 2015) και συγκεκριμένα του πρωθυπουργού, των πολιτικών αρχηγών, των υπουργών, των βουλευτών και ευρωβουλευτών καθώς και των επικεφαλής των οικονομικών των κομμάτων.

Σύμφωνα με την Επιτροπή Ελέγχου, υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά συνολικά 925 δηλώσεις. Εννέα υπόχρεοι δεν κατέθεσαν, ως όφειλαν, δήλωση περιουσιακής κατάστασης και η Επιτροπή θα διαβιβάσει τον σχετικό φάκελο στον εισαγγελέα για τη διάπραξη του αδικήματος της μη υποβολής.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Οι δηλώσεις για τα «πόθεν έσχες» θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής και θα παραμείνουν αναρτημένες για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, αλλά και για τρία ακόμα χρόνια από τη λήξη της.

(...περισσότερα)

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

(...περισσότερα)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.