ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Αθηνών από τον Σύλλογο Εθελοντών Φοιτητών

Συντάκτης:
Κατηγορία: Τελευταία νέα
 

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Ημέρα καθαρισμού του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών από τα σκουπίδια διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Φοιτητών Erasmus του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών ESN (Erasmus Student Network) AUA Athens, σε συνεργασία με άλλους φοιτητές του Προγράμματος Erasmus.

Κατά μήκος της Ιεράς Οδού στο Δενδροκομείο, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Εθελοντών Φοιτητών Erasmus του ΓΠΑ, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, οι εθελοντές φοιτητές σε μια κίνηση ευαισθητοποίησης και αγάπης για το περιβάλλον, επέδειξαν τον σεβασμό και την αλληλεγγύη τους για το Πανεπιστήμιο, θέλοντας να βελτιώσουν τη φυσική εικόνα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που το αισθάνονται δεύτερο σπίτι τους, και σηματοδοτώντας μια αξία αναλλοίωτη στην πορεία της φοιτητικής ζωής τους και έπειτα.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Ο ESN-AUA είναι Σύλλογος (Δίκτυο) μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, τα μέλη του οποίου είναι φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών που δραστηριοποιούνται εθελοντικά, με σκοπό τη διευκόλυνση των εισερχόμενων και εξερχόμενων φοιτητών Erasmus του ΓΠΑ έχοντας μότο «Φοιτητές βοηθούν φοιτητές» («Students helping students»).

(...περισσότερα)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.