ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΩΡΑ! “ΔΕΝ είπες την αλήθεια στην Θράκη, έκρυψες όσα έγιναν εδώ …”…

Συντάκτης:
Κατηγορία: Τελευταία νέα, φιλοξενούμενο Ετικέτες:
 

«Οι υπηρεσίες σας έχουν σκοπίμως αποκρύψει πολλά από όσα δεινά υπέστη ο Ελληνισμός της Κωνσταντινούπολης»… Με ορθολογισμό, θαρραλέο αλλά και ιδιάιτερα καυστικό λόγο, Ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών απάντησε στις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του Τούρκου προέδρου,Ταγίπ Ερντογάν, που έκανε στην Ελλάδα σχετικά με τους μουσουλμάνους της Θράκης.
( Και δεν είναι τυχαίο ότι η αντίδραση αυτή των Ελλήνων που απέμειναν στην Πόλη, έρχεται τώρα … τώρα για πρώτη φορά “σήκωσαν το κεφάλι” απέναντι στον πανίσχυρο στην χώρα του, Τούρκο ηγέτη, μετά από την αντίδραση δημόσια του πρώτου Έλληνα Πρωθυπουργού που τον έβαλε στη θέση του, για την Αγιά Σοφιά, την συνθηκη της Λωζάνης, τις θρησκευτικές μειονοτητες και τα δικαιώματά τους, το Κυπριακό…)

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με έκπληξη σας ακούσαμε να λέτε στην ανταπάντησή σας προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας στις 7 Δεκεμβρίου 2017 ότι θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, κάτι που βεβαίως επιβάλλει την μη απόκρυψη γεγονότων, και στη συνέχεια να παραλείπετε να αναφέρετε μια σειρά καταπιεστικών μέτρων και διώξεων εις βάρος της ελληνικής μειονότητας της Κωνσταντινούπολης διαχρονικά. Επειδή είμαστε βέβαιοι ότι πράγματι μιλήσατε με ειλικρίνεια, αντιλαμβανόμαστε ότι οι υπηρεσίες σας έχουν σκοπίμως αποκρύψει πολλά από όσα δεινά υπέστη ο Ελληνισμός της Κωνσταντινούπολης

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Αναφέρατε ότι δήθεν έχουν σχεδιαστεί σύμβολα στις πόρτες μουσουλμάνων και ότι δεν επιτρέπεται η αναγραφή πινακίδων με την ένδειξη «τουρκικό» στην Θράκη. Δεν ξέρουμε τι σύμβολα είναι αυτά, ωστόσο, σίγουρα δεν ανέγραφαν «Πατριώτη, κάθε λίρα που αφήνεις σε αυτό το κατάστημα γίνεται σφαίρα που στρέφεται εναντίον των Τούρκων στην Κύπρο» όπως έγραφαν οι πινακίδες στην Πόλη την δεκαετία του 1960. Επιπλέον, δεν πιστεύουμε ότι κανείς στην Θράκη ξυλοκοπήθηκε επειδή μιλούσε τουρκικά στον δρόμο. Άλλωστε δεν υφίσταται κάτι ανάλογο στην Θράκη της σχετικής εντολής «Πατριώτη μίλα Τουρκικά» (επί ποινή ξυλοκοπήματος) που κυκλοφορούσε τότε στην Πόλη.

Είπατε για την μη αναγραφή πινακίδων με την ένδειξη «τουρκικό», ωσάν...

Πηγή: http://thefaq.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.