ΚΟΖΑΝΗ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΟΒ

Συντάκτης:
 

Διαβάσαμε το νέο στις ιστοσελίδες:

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Η τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου Σαμαριναίων Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα Δεξιώσεων του ξενοδοχείου Αλιάκμων. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι: Λογοδοσία της διοίκησης, ταμειακός απολογισμός έτους 2017, προϋπολογισμός για το έτος 2018.    Σε περίπτωση που δεν έχει  απαρτία η Γενική Συνέλευση θα γίνει την επόμενη Κυριακή στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα, χωρίς άλλη πρόσκληση.

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει βράβευση των αριστούχων μαθητών και των εισαχθέντων στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι κατά το 2017. Υποβολή δικαιολογητικών στο γραφείο του Συλλόγου μέχρι 10/01/2018 και ώρες 17:00 έως 20:00.

Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης θα κοπεί η Βασιλόπιτα του Συλλόγου.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

(...περισσότερα)

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Τακτική γενική συνέλευση πραγματοποιεί ο Μορφωτικός Όμιλος Βελβεντού την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τα θέματα που θα συζητηθούν μεταξύ άλλων είναι: απολογισμός πεπραγμένων 2017, οικονομικός απολογισμός 2017, οικονομικός προϋπολογισμός 2018,  Ανάδειξη 4 νέων Συμβούλων (σύμφωνα με το καταστατικό) για το Διοικητικό Συμβούλιο και 3 νέων συμβούλων για την Εξελεγκτική Επιτροπή Η εκλογική διαδικασία, προτείνεται να διεξαχθεί τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, από τις 2:00μ μ έως 8:00μ μ, στο γραφείο του Ομίλου

Δικαίωμα συμμετοχής στη Συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία, έχουν όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Ομίλου μέχρι και το έτος 2017, καθώς και όλοι οι νέοι από 18 έως 25 ετών, χωρίς την υποχρέωση ετήσιας συνδρομής(...περισσότερα)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.