ΦΛΩΡΙΝΑ: ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΑ στους καθηγητές των περιφερειακών πανεπιστημίων

Συντάκτης:
Κατηγορία: Τελευταία νέα
 

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Την αναγκαιότητα πρόσληψης μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού στο πανεπιστήμιο της Φλώρινας τόνισαν οι εκπρόσωποι της πανεπιστημιακής κοινότητας που βρέθηκαν στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας με μοναδικό θέμα την «Ενημέρωση και προοπτικές για τα δεδομένα και τα προβλήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα για την αποχώρηση μελών Δ.Ε.Π. και τον κίνδυνο που εμπεριέχει για την βιωσιμότητα της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας».

Όπως ανέφεραν οι καθηγητές θα πρέπει να δοθούν κίνητρα στους εκπαιδευτικούς και στους φοιτητές για να μην θέλουν να φεύγουν από το πανεπιστήμιο της Φλώρινας ενώ επεσήμαναν την σπουδαιότητα αναβάθμισης των κτιρίων της παιδαγωγικής σχολής και της κατασκευής νέου κτιρίου για τη σχολή εικαστικών τεχνών Φλώρινας που θα συμβάλλει στην προσέλκυση φοιτητών και καθηγητών καθώς επίσης και στην υλοποίηση του επιστημονικού τους έργου. Από την πλευρά του ο πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Παπαδόπουλος εξέφρασε την αναγκαιότητα ίδρυσης Σχολής Γεωπονίας στην Φλώρινα που δικαιωματικά της ανήκει που είναι καθαρά γεωργοκτηνοτροφικός νομός.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

(...περισσότερα)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.