ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΑΠ για τη δημόσια διοίκηση

Συντάκτης:
Κατηγορία: Τελευταία νέα Ετικέτες:
 

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Νέο Προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών για τη «Δημόσια Διοίκηση» υλοποιεί το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε με την πεποίθηση ότι ο Δημόσιος Τομέας θα βελτιωθεί παρέχοντας στους δημόσιους υπαλλήλους Πανεπιστημιακές γνώσεις στον κλάδο τους και προσφέρει υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες σπουδές στη «Δημόσια Διοίκηση». Η διάρθρωσή του περιλαμβάνει Θεματικές Ενότητες που αφορούν τόσο τη θεωρία της δημόσιας διοίκησης και πολιτικής, όσο και την πρακτική εφαρμογή μεθόδων οργάνωσης και λειτουργίας του δημοσίου τομέα. Η φοίτηση σε αυτό είναι τετραετής και η ολοκλήρωσή του οδηγεί στην απόκτηση πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Για την απόκτηση του πτυχίου απαιτείται η επιτυχής ολοκλήρωση των είκοσι τεσσάρων (24) Θεματικών Ενοτήτων του προγράμματος, εξαμηνιαίας διάρκειας.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΕΑΠ στο διαδίκτυο www.eap.gr για την άντληση όλων των απαραίτητων πληροφοριών και οδηγιών πριν την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησής τους η οποία γίνεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Το σύστημα θα παραμείνει ανοικτό έως ότου συμπληρωθεί ο αριθμός των 1200 αιτήσεων και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 30ης Μαρτίου 2018 και ώρα 15.00.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο ή να μεταβείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://goo.gl/Cx3x2M.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

(...περισσότερα)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.