ΧΑΝΙΑ:ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ τέλεσης πολιτικών γάμων

Συντάκτης:
Κατηγορία: Τελευταία νέα Ετικέτες:
 

Αλλαγές στις τοποθεσίες για την τέλεση πολιτικών γάμων αλλά και νέα πρόταση για τα τέλη που θα καταβάλλονται στο δήμο Χανίων, εγκρίθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Η πρόταση που υποβλήθηκε και τελικώς πέρασε από το δημοτικό συμβούλιου, περιλαμβάνει μειωμένα τέλη ως και 150 ευρώ από την αρχική εισήγηση, αφαίρεση δύο χώρων που είχαν οριστεί ως δημοτικοί κοινόχρηστοι χώροι για την τέλεση γάμων και πρόσθεση τριών νέων στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων. Συγκεκριμένα από τις περιοχές αφαιρούνται ο Προφήτης Ηλίας στο Σόδυ και οι Άγιοι Απόστολοι και προστίθεται τρεις τοποθεσίες στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων. Πρόκειται για τις εξής:
1.Ακτή Τομπάζη, προβλήτα έναντι ΚΑΜ
2.Ακτή Τομπάζη, οδος Σουμερλή, χώρος πρώην λιμενικού περιπτερου
3.Προβλήτα Ακτή Τομπάζη, έναντι Γιαλί Τζαμισί

Έτσι, μετά και την νέα απόφαση του δημάρχου Χανίων, ορίζονται συνολικά 6 δημοτικοί κοινόχρηστοι χώροι στους οποίους θα τελούνται πολιτικοί γάμοι στο δήμο Χανίων και οι τρεις προηγούμενοι που αναφέρθηκαν και οι ακόλουθοι:
4. Πάρκο Βίλα Κούνδουρου
5. Πάρκο Νέας Χώρας πλησίον Κολυμβητηρίου
6. Πύλη Σαμπιονάρα
Τα νέα τέλη

Στα δημοτικά κτίρια, δηλαδή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, στο Δημαρχείο Χανίων και στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου, από Δευτέρα ως Παρασκευή δεν θα επιβάλλεται τέλος, δηλαδή η τέλεση γάμων θα είναι δωρεάν.
Για το Σαββατο: Από 1 Νοεμβρίου έως 31 Μαίου, από 11 έως 12 το πρωί με κόστος 100 ευρώ. (από 250 ευρώ που ήταν η αρχική εισήγηση)
Από 1 Ιουνιου έως 31 Οκτωβρίου από τις 11 έως τις 12 το πρωί το πρώτο Σάββατο του μήνα κόστος 100 ευρώ.
Στους δημοτικούς κοινόχρηστους χώρους, οι πολιτικοί γάμοι θα τελούνται από τις 18:00 έως 20:00 από 01 Ιουνίου έως 31 Οκτωβρίου εκάστου έτους, με κόστος στα 200 ευρώ (από τα 350 ευρώ που ήταν η αρχική εισήγηση)

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • ...

  Πηγή: http://www.ert.gr

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.