ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ OPEN ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 3,3%

Νέα ιστορικά χαμηλά ακόμα και για την προ-Σαββίδη περίοδο του “Ε” καταγράφει το δελτίο του Open!

Την Παρασκευή, συνεχίζοντας την ελεύθερη πτώση στα νούμερα από την προηγούμενη Τετάρτη που ξεκίνησε με την Έλλη Στάη αλλά και αυτή την εβδομάδα με την αντικαταστάτρια της που παρουσιάζει και το δελτίο του σαββατοκύριακου, τερμάτισε στο 3,3%… σπάζοντας κάθε αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του καναλιού ακόμα και για την περίοδο που ανήκε στον Βρυώνη!

Και μάλιστα το ωραίο είναι ότι από το πρωί μέχρι το βράδυ η πτώση του καναλιού είναι κατακόρυφη αφού και χθες ξεκίνησε με το εντυπωσιακό 12,3% της Αμ.Κάτζου και του Βαγγ. Γιακουμή που είχαν στις 6.40′ το πρωί τον Υπουργό ΨΗΠΤΕ Νίκο Παππά στο στούντιο και συνέχισε με το γνωστό γκρεμοτσάκισμα στα νούμερα.

Χασαπόπουλος και Σαραντάκος που ακολουθούν έχασαν αμέσως – ως συνήθως- 4 μονάδες από το lead που πήραν και μετά ακολούθησε κατρακύλα….

Αποτέλεσμα το κεντρικό δελτίο να τερματίσει με το “εξευτελιστικό” 3,3%, που παραπέμπει σε περιφερειακό σταθμό, ενώ δείχνει ότι το δελτίο του Open δεν το παρακολουθούν τελικά ούτε οι φίλοι του ΠΑΟΚ!

Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι στα υψηλά κλιμάκια του καναλιού στην Παιανία κανείς δεν “ανησυχεί” σε αντίθεση με τους εργαζομένους που συγκρίνοντας τα νούμερα είναι έτοιμοι να πέσουν σε κατάθλιψη. Το ίδιο προφανώς και ο Ιβάν Σαββίδης που βλέπει το value for money της επένδυσης του, να μένει καρφωμένο στο δείκτη default !…

Την ίδια ώρα, το δελτίο του ALPHA έκανε μέσο όρο 26,4% στο νεανικό και 27,7% στο σύνολο μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στο νεοσύστατο κανάλι που αναζητά ακόμα την ταυτότητά του στο δελτίο αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς.

Πηγή: https://dynatielladanews.gr

Νέα ιστορικά χαμηλά ακόμα και για την προ-Σαββίδη περίοδο του “Ε” καταγράφει το δελτίο του Open, που ο ιδιοκτήτης του σταθμού φιλοδοξουσε να αποτελεί και τη ναυαρχίδα του σταθμού οταν κατέβαλε αρκετά εκατομμυρια για να το αποκτησει

Πηγή: https://thefaq.gr

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.