ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΛΤΑΣ: ΠΑΠΑΔΕΣ και παπατζήδες

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

*** Ο Μάκης Βορίδης ξεκίνησε τον αγώνα τον καλό για να μην καταργηθούν από τους κομμουνιστάς οι φάτνες σε δημόσια θέα. Ας μη φοβάται ο άξιος πολιτικός. Το λαμπρό άστρο του Γεωργίου Παπαδόπουλου θα τον οδηγεί από κει ψηλά.

*** Αμήχανοι οι κάτοικοι της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη μετά τις δηλώσεις Βορίδης ότι θα καταργηθεί από τα πάντα ο Σταυρός. Στην επόμενη εκπομπή του Αυτιά ο Μάκης θα τους ενημερώσει ότι θα μετονομαστούν σε Στάλιγκραντ και οι κομμουνισταί θα αρχίσουν το παιδομάζωμα.

*** Με το δρόμο που έχουν χαράξει για να αντιπολιτεύονται κάποιοι κορυφαίοι της Ν.Δ. δεν είναι μακριά ο καιρός που ο Λιακόπουλος θα φαντάζει καθηγητής του Χάρβαρντ.

*** Η Αθήνα ανακηρύχθηκε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα καινοτομίας για το 2018. Πουθενά αλλού στην Ευρώπη δεν υπάρχουν του «κάδου χωρίς καπάκι» και του γνήσιου αρώματος τσίκνας στους μισούς δρόμους του κέντρου.

*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης θεωρεί ότι πρέπει να του απονεμηθεί το βραβείο του Σταυρού του Φοίνικα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τον χειρισμό της πώλησης του «Ερρίκος Ντυνάν». Εγώ πάλι λέω να τον στέψουμε αυτοκράτορα. Νοέμβριος είναι ακόμα, αλλά οι Απόκριες δεν αργούν.

*** Οι «Παραιτηθείτε» επανέρχονται με νέα συγκέντρωση μέσα στο Νοέμβριο. Το κακό είναι ότι καταργήθηκαν οι τηλεφωνικοί θάλαμοι και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για τον τόπο της συγκέντρωσης.

(Πηγή)

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

*** Ο μητροπολίτης Άνθιμος στρέφεται κατά του Ιερώνυμου για τη συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα Προηγήθηκε ο γνωστός «δημοκράτης»Αμβρόσιος Να δεις που στη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου θα αρχίσουν να αποκαλούν τον Αρχιεπίσκοπο»πράκτορα των κομμουνιστών»

*** Εν τω μεταξύ αν και η Ν Δ ανακοίνωσε ότι δεν είναι αντίθετη με τη συμφωνία, ο Μάκης Βορίδης δήλωσε ότι οι κληρικοί πρέπει να παραμείνουν δημόσιοι υπάλληλοι, επιμένοντας στις δηλώσεις για απαγόρευση της…φάτνης Κάποιος θα πρέπει να ενημερώσει τον λαμπρό πολιτικό ότι είναι άλλο ο παπάς και άλλο το παπατζηλίκι

*** Λόγω της διακοπής της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη μάθαμε ότι το πραγματικό του όνομα είναι … Μαίνανδρος, ενώ αρχικά είχε κυκλοφορήσει ότι λέγεται …Μαίανδρος Με τέτοιο όνομα είναι βέβαιη η τηλεοπτική του συνέχεια, με πιο πιθανή την πρόταση από το web tv του Στέφανου Χίου

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ανεπιθύμητος στην Ευρώπη Ο Αρχηγός της Ν Δ μεταφράσει τα πάντα σ’ αυτό που επιθυμεί Μήπως οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι του ζήτησαν και πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα; Για να έχουμε σφαιρική ενημέρωση

*** Τώρα που λύθηκε το θέμα των αναδρομικών ένστολων, γιατρών και πανεπιστημιακών, ως πολιτική επιλογή, όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, μήπως ήρθε η ώρα για άλλη μία πολιτική επιλογή να στηριχθούν οι συνταξιούχοι που έχασαν το ΕΚΑΣ και είναι οι φτωχότεροι των συνταξιούχων;

(Πηγή)

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.