ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο 36ΟΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ Μαραθώνιος της Αθήνας-Απευθείας μετάδοση της ΕΡΤ

Συντάκτης:
 

Με τη συμμετοχή 55.000 αθλητών από 105 χώρες, ξεκίνησε ο 36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, ο οποίος μεταδίδεται απευθείας από την ΕΡΤ-1. Έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων. Οι μαραθωνοδρόμοι της κλασσικής διαδρομής των 42 χιλιομέτρων, θα περάσουν από τις περιοχές που επλήγησαν από την φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου όπου έχασαν τη ζωή τους 99 άνθρωποι, και σε μία συμβολική κίνηση θα φορέσουν ένα πράσινο φουλάρι από το 12ο έως και το 16ο χιλιόμετρο της μαραθώνιας διαδρομής. Από τις 07:30 σήμερα η ΕΡΤ1, η ΕΡΤ SPORTS HD, η ΕΡΑ Σπορ, καθώς και το web της ΕΡΤ καλύπτουν και μεταδίδουν απευθείας τον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με ειδική πολύωρη εκπομπή για τον σπουδαίο αγώνα.

Ο Μπρίμιν Κιπκορίρ Μισόι, από την Κένυα, τερμάτισε με χρόνο 2:10:57, στη μαραθώνια διαδρομή των 42 χιλιομέτρων και είναι φετινός νικητής του 36ου Αυεθνετικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση
  • Ο 36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας στην ΕΡΤ
  • Ο Ανδρέας Δημητράκης στους άνδρες και η Ανθή Κυριακοπούλου στις γυναίκες πρώτευσαν στοn πρωινό αγώνα 5 χλμ του διεθνούς Μαραθωνίου της Αθήνας. Ο Δημητράκης τερμάτισε σε 14.47, με δεύτερο τον Μάριο Αναγνώστου με 15.05 και τρίτο τον Θανάση Καλάκο με 15.25.

    Ο Δημητράκης σημείωσε και νέο ρεκόρ διαδρομής, αφού το προηγούμενο κατείχε ο Χρήστος Καλλίας με 14.49. «Είμαι ευχαριστημένος που αγωνίστηκα ακόμη μια φορά σε αυτή τη διαδρομή. Είναι η πρώτη φορά που κερδίζω. Η συμμετοχή μου έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας μου για τον κλειστό στίβο με αποκορύφωμα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκωβης. Ελπίζω να είμαι και του χρόνου εδώ», είπε ο Δημητράκης.

    Στις γυναίκες έγινε μάχη για τη νίκη, την οποία τελικά πήρε η Κυριακοπούλου με 17.28. Δεύτερη ήταν η Δάφνη Λαβασά με 17.30 και τρίτη...(περισσότερα: http://www.ert.gr)

    share->share_count); ?>