ΣΕΡΡΕΣ: ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών

Με κύρια θέματα την αναπροσαρμογή τιμολογιακής πολιτικής Δ.Ε.Υ.Α. Σερρών με παράλληλη διεύρυνση ειδικών τιμολογίων για ευπαθείς ομάδες και διακανονισμούς , την έγκριση απασχόλησης εποχικού προσωπικού επί δίμηνο για την αντιμετώπιση πρόσκαιρων αναγκών καθαριότητας του κυνοκομείου και την έγκριση ετήσιου προγράμματος πολιτιστικών, αθλητικών και κοινωνικών δράσεων και εκδηλώσεων του Δήμου Σερρών για το έτος 2019 θα συνεδριάσουν σήμερα στις 7 μ.μ. τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών. Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν 22 θέματα.

FacebookTwitterGoogle+Pinterest

Πηγή: http://www.ert.gr

Το κλασσικό αριστούργημα του Ιουλίου Βερν «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες» επέλεξε το ΔΗ ΠΕ ΘΕ Σερρών φέτος για την παιδική του σκηνή με προγραμματισμένη πρεμιέρα σήμερα  Παρασκευή στην κεντρική σκηνή των ΑΣΤΕΡΙΩΝ Παραστάσεις θα δοθούν το Σάββατο και την Κυριακή για το κοινό, ενώ έως τις 21 Δεκεμβρίου έχουν προγραμματιστεί καθημερινά πρωϊνές  παραστάσεις για μαθητές…

Πηγή: http://www.ert.gr

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.