ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ SYM HD 300 στο Μιλάνο

Συντάκτης:
 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Citroen δηλώνει παρούσα στην έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018» που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) από το Σάββατο 10 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Στο περίπτερο το οποίο η γαλλική εταιρεία υπόσχεται πως θα είναι εντυπωσιακό και μελετημένο με κάθε λεπτομέρεια , θα δεσπόζει η νέα φιλοσοφία της Μάρκας «La Maison Citroen» και εκεί οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά όλη τη νέα γκάμα των μοντέλων της Γαλλικής εταιρείας.

Προφανώς τα βλέμματα θα τραβήξει το νέο C5 Aircross, που αποτελεί τον καλύτερο προπομπό του μέλλοντος για τη μάρκα καθώς και για την άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των μοντέλων SUV. Η νέα ναυαρχίδα της Citroen διαθέτει δυναμική προσωπικότητα και διακρίνεται για την άνεση, καθώς και μεγάλη διάθεση προσαρμογής στις εκάστοτε ανάγκες, δημιουργώντας μία νέα κλάση, την Comfort Class SUV.

Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για το εν λόγω μοντέλο, τόσο για τη χαρακτηριστική του εμφάνιση και την αξιοσημείωτη ευρυχωρία του, όσο και για την τεχνολογική του φαρέτρα στους τομείς της ασφάλειας (20 συστήματα υποβοήθησης για τον οδηγό!) και ψυχαγωγίας των επιβατών αλλά και για τα κινητήρια σύνολα, πατώντας εδώ.

Σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει επίσης το νέο Berlingo στην επιβατική του έκδοση αλλά και τουλάχιστον μία νέα έκδοση για κάθε άλλο μοντέλο στη γκάμα της:

Το C3 Aircross, το C3 στη νέα ειδική έκδοση Sport (καθώς και σε τρεις διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, τονίζοντας τις πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης του μοντέλου), το C1  σε δύο νέες Ειδικές Εκδόσεις με τις ονομασίες Urban Ride και Elle, το νέο C4 Cactus που θα πλαισιώνεται από την νέα ειδική έκδοση «Offroader» αλλά και το C4 Spacetourer RipCurl.

...

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Πηγή: https://www.newsauto.gr

Στο https://www.newsauto.gr διαβάσαμε:

Στο μεγάλο γεγονός για τους δύο τροχούς, στο Μιλάνο της Ιταλίας, η γνωστή ταϊβανέζικη εταιρία παρουσίασε το νέο HD 300, το scooter που την βάζει εκ νέου στα compact scooter μεσαίου κυβισμού αστικού προσανατολισμού με μεγάλους τροχούς

Το HD 300 σχεδιάστηκε από λευκό χαρτί με τη SYM να έχει δώσει μεγάλη προσοχή στην συνολική του σχεδίαση με στόχο την κορυφή σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία με σκληρό ανταγωνισμό Το εμπρός φωτιστικό σώμα είναι LED και έχει χαρακτηριστική σχεδίαση, ενώ LED βλέπουμε και το πίσω μέρος

Οι τροχοί του είναι διαμέτρου 16 ιντσών εμπρός και πίσω και προσφέρουν αυξημένη σταθερότητα σε δρόμους με ανωμαλίες

Η μεγάλη σέλα, κρύβει από κάτω της έναν μεγάλο χώρο αποθήκευσης με χωρητικότητα 38 λίτρα και μπορεί να δεχτεί ένα full face κράνος, ενώ περισσεύει χώρος και για άλλα πράγματα Στην ποδιά υπάρχει και μικρό ντουλαπάκι για το smartphone με παροχή ρεύματος για την φόρτιση του

Το HD 300 κινείται από έναν δυνατό μονοκύλινδρο κινητήρα που αποδίδει 27 ίππους στις 8.000 σ.α λ και 2,6 κιλά ροπής στις 6.000 σ.α λ και οι επιδόσεις που θα προσφέρει αναμένεται να τοποθετήσουν το νέο scooter της SYM ανάμεσα στα κορυφαία μοντέλα τη κατηγορίας

Τα φρένα αποτελούνται από δίσκους διαμέτρου 287 χλστ. και 260 χλστ. εμπρός και πίσω αντίστοιχα, ενώ στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται και ABS τελευταίας γενιάς To HD 300 δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του και στη χώρα μας...(περισσότερα)

share->share_count); ?>