ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 3 για το κύκλωμα των αναβολικών

Συντάκτης:
Κατηγορία: Ελλάδα Ετικέτες: ,
 

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν τέσσερις από τους συνολικά 11 κατηγορούμενους για συμμετοχή σε κύκλωμα που φέρεται να παρασκεύαζε και να διακινούσε αναβολικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μεταξύ των κατηγορουμένων που κρίθηκαν προφυλακιστέοι ένας 47χρονος, στέλεχος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Fitness Ελλάδας και ένας 37χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος στα Χανιά, οι οποίοι κατηγορούνται ότι είχαν κομβικό ρόλο στο κύκλωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορούμενοι, που κατά περίπτωση είναι αντιμέτωποι με τα αδικήματα της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της νοθείας τροφίμων, της έκθεσης, καθώς και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό, τις εξαρτησιογόνες ουσίες, τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, τα όπλα και τον Εθνικό Τελωνειακό Κώδικα, στις απολογίες τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται ισχυριζόμενοι, στην πλειονότητα τους, πως τα αναβολικά που είχαν στην κατοχή τους προορίζονταν για προσωπική χρήση.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Οι υπόλοιποι επτά κατηγορούμενοι στην υπόθεση, μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους. – Μαρίνα Μανδακάκη

FacebookTwitterGoogle+Pinterest

(Πηγή)

share->share_count); ?>