ΞΕΚΙΝΑ ΑΥΡΙΟ Η ΕΚΘΕΣΗ αυτοκινήτου Αυτοκίνηση 2018

Συντάκτης:
 

Στο https://www.newsauto.gr διαβάσαμε:

Ανοίγει αύριο Σάββατο 10 Νοεμβρίου τις πύλες της η μοναδική ετήσια έκθεση θεσμός για την ελληνική αγορά, «Αυτοκίνηση 2018». Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (αίθουσα ξιφασκίας) από τις 10-18 Νοεμβρίου 2018.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ ([email protected])

Η φετινή έκθεση «Αυτοκίνηση 2018» είναι αναβαθμισμένη, έχουν προστεθεί 1.500 τ.μ. εκθεσιακού χώρου για να φιλοξενηθούν περισσότερες εισαγωγικές αντιπροσωπείες. Την έκθεση αγκαλιάζουν οι Έλληνες Εισαγωγείς-Αντιπρόσωποι (μέλη του Σ.Ε.Α.Α.).

Είναι δε σημείο αναφοράς σε ετήσια βάση για τον κλάδο του αυτοκινήτου αλλά και για τους χιλιάδες επισκέπτες που θέλουν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά κυρίως για τους υποψήφιους αγοραστές που έχουν τη δυνατότητα με μία επίσκεψη να συγκρίνουν και να αποφασίσουν την τελική επιλογή τους.

Στην «Αυτοκίνηση 2018», έχει προγραμματισθεί η πανελλήνια πρεμιέρα ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού νέων μοντέλων και εκδόσεων που σκιαγραφούν το μέλλον της αυτοκίνησης και αυξάνουν τις επιλογές των υποψήφιων αγοραστών. Η λίστα με τα καινούργια μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες στην ελληνική αγορά είναι μακροσκελής και ανά εταιρεία περιλαμβάνει:

BMW: Νέα BMW X5, Νέα BMW Σειρά 8 Coupe, BMW i8 Roadster, Νέα BMW X4, Νέα BMW M2 Competition CITROEN: Νέο C5 Aircross DS: Νέο DS3 Crossback, Νέο DS7 Crossback FIAT: Ανανεωμένο Fiat 500X με turbo κινητήρα 1.000 κ.εκ. FORD: Νέο Ford Focus HYUNDAI: Ανανεωμένο Hyundai Tucson JΕΕP: Νέο Jeep Wrangler, Ανανεωμένο Jeep Renegade KIA: Νέο Kia Ceed, Νέο Kia Stinger, Νέο Kia Niro υβριδικό MERCEDES: Νέα Mercedes CLS, Νέα Mercedes G-Class MINI: MINI Electric Concept NISSAN: Nissan e-EVALIA RENAULT: Megane RS, μονοθέσιο Formula 1 R.S. 18 SEAT: Νέο SΕΑΤ Tarraco, Νέο CUPRA Ateca SKODA: Νέα Skoda Fabia Hatch/Combi/Monte Carlo, Skoda Kodiaq Scout VW: Νέο VW Touareg VOLVO: Νέο Volvo V60, Νέο Volvo XC40

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Στην έκθεση « Αυτοκίνηση 2018», έχουν δηλώσει συμμετοχή, η πλειονότητα των αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά: Abarth, Alfa Romeo, BMW, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Mercedes, MINI, Nissan, Renault, SEAT, Skoda, Smart, Subaru, Volkswagen και Volvo.

Ξεχωριστή θέση στην έκθεση έχει όπως πάντα το After Market, οι εξοπλισμοί συνεργείων και ό,τι αφορά τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου, τα ανταλλακτικά καθώς και τα αξεσουάρ. Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και δωρεάν test drive.

Σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν ημερίδες με θεματολογία: Αυτοκίνητο και περιβάλλον – Ηλεκτρικά αυτοκίνητα και εναλλακτικές μορφές ενέργειας, που ενδιαφέρου το κοινό και τα ΜΜΕ.

Οι πολλαπλές χορηγίες και αιγίδες της «Αυτοκίνηση 2018» προσδίδουν την αίγλη που αρμόζει σε μία από τις εκθέσεις με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Το εισιτήριο είναι στα 6 ευρώ. Δωρεάν είναι η είσοδος για τα παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους (έως και 14 ετών). Για τους ανέργους και τους φοιτητές το εισιτήριο είναι 3 ευρώ.

(Πηγή)

share->share_count); ?>