ΚΟΖΑΝΗ: 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ -14 Νοεμβρίου

Η προετοιμασία και η οργάνωση της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την ερχόμενη Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 και οι διεκδικήσεις εργαζόμενων και συνταξιούχων βρέθηκαν στο επίκεντρο της χθεσινής διαδικασίας που πραγματοποίησε στην Κοζάνη το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Σταύρου Κουτσιουμπέλη.

Στο επίκεντρο της απεργιακής κινητοποίησης βρίσκονταιμισθολογικά και ασφαλιστικά θέματα των Δημοσίων Υπαλλήλων, όπως υπογράμμισε  κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Κοζάνης Γιώργος Δαλαγιώργος, ο οποίος κάλεσε σε μαζική συμμετοχή τους εργαζόμενους, τονίζοντας  ότι ο μόνος δρόμος για τους εργαζόμενους είναι ο αγώνας. Ό  Γενικός Γραμματέας της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Σταύρος  Κουτσιουμπέλης, από την πλευρά του ενημέρωσε για τις συναντήσεις και τις επαφές που το συνδικαλιστικό όργανο πραγματοποίησε με τους αρμόδιους Υπουργούς, εν όψει του προϋπολογισμού 2019, οι οποίες όπως υπογράμμισε απέβησαν άκαρπες και το σύνολο των αιτημάτων , όπως ανέφερε απερρίφθησαν. Ο  κ. Σταύρος  Κουτσιουμπέλης έκανε λόγο για φορολογική πολιτική που  πλήττει όπως είπε μισθωτούς και συνταξιούχους, μίλησε για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για την κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου που δημιουργεί ανισότητες όπως ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΕΡΤ Κοζάνης: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

 

FacebookTwitterGoogle+Pinterest

Πηγή: http://www.ert.gr

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.