ΣΤ. ΣΑΜΟΪΛΗΣ: ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ακίνητα της Κέρκυρας από το υπερταμείο

Την αποκωδικοποιημένη λίστα των 147 ακινήτων της Κέρκυρας που δίδονται στην ΕΤΑΔ ΑΕ προς αξιοποίηση, έδωσε στη δημοσιότητα το στέλεχος της ΛΑΕ Στέφανος Σαμοΐλης. Ο κ. Σαμοϊλης, κάλεσε την κυβέρνηση να ανακαλέσει το σύνολο των ακινήτων αυτών από τη λίστα διασφαλίζοντας το δημόσιο χαρακτήρα τους αφού οι διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται να ιδιωτικοποιηθούν αρχαιολογικοί χώροι και μνημεία σε αντίθετη περίπτωση, δεν είναι ικανοί να καθησυχάσουν τον κερκυραϊκό λαό. Στη λίστα αυτή, σύμφωνα με τον κ. Σαμοϊλη περιλαμβάνονται ακίνητα μεταξύ των οποίων το αεροδρόμιο, η Βίλα Ρόσα, μέρος των φρουρίων, τμήματα αιγιαλού, της παραλιακής της Γαρίτσας και άλλα.

θεματα επικαιρότητας

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Σαμοϊλης αναφέρθηκε και σε ζητήματα τρέχουσας επικαιρότητας, καλώντας την κυβέρνηση να ολοκληρώσει με τον συντομότερο τρόπο την εργολαβία των εργατικών κατοικιών, παραδίδοντας τα σπίτια στους δικαιούχους τους. Με αφορμή τέλος τη σύλληψη του ιδιοκτήτη του Σκορπιού, επέκρινε τη στάση της Περιφέρειας έναντι των επενδυτικών σχεδίων του πρώτου στο νησί και έδωσε συγχαρητήρια σε όσους δεν τα ψήφισαν.

FacebookTwitterGoogle+Pinterest

Πηγή: http://www.ert.gr

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.