ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ημέρας για την Τετάρτη 14/11

Συντάκτης:
 

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και να σε ξεσηκώνει για ένα μικρό ταξίδι αναψυχής ή έστω μία εκδρομή σε κοντινό προορισμό. Το δεύτερο μισό της ημέρας θα είναι πολλά υποσχόμενο καθώς το εξάγωνο που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό θα φέρει πίσω έναν έρωτα του παρελθόντος. Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις και να δεις αν πρέπει να δώσεις ξανά μία ευκαιρία ή αν πρέπει να αφήσεις οριστικά πίσω σου το παρελθόν. Πάντως η όψη είναι ευνοϊκή για εσένα και υποδηλώνει πως στο τέλος θα πάρεις τη σωστή απόφαση.

Σήμερα είναι μία ημέρα που το μυαλό σου θα γυρίζει σε καταστάσεις που έχεις περάσει με τον/τη σύντροφό σου, συγκεκριμένα αυτές που σου έχουν αφήσει γλυκές αναμνήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιο πρόσωπο έρχεται από το παρελθόν και ζητά ξανά μία δεύτερη ευκαιρία.

Ταύρος

Σήμερα δεν θα έχεις ιδιαίτερη όρεξη για κουβέντες και συζητήσεις και αυτό μπορεί να σε κάνει απότομο/η ακόμα και με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η αλήθεια είναι πως η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη εντείνει την εσωστρέφεια καθώς σε «γυρίζει» σε ζητήματα του παρελθόντος. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως η επιστροφή σε ζητήματα του παρελθόντος ίσως να είναι για καλό. Πιθανό να μπορέσεις να φέρεις ξανά στο προσκήνιο ένα οικονομικό ή ένα εργασιακό σου ζήτημα και να το διευθετήσεις. Θυμήσου τις ενέργειες που είχες κάνει σε αυτά κατά το παρελθόν ώστε να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα φέρεις στο μυαλό σου διάφορες αναμνήσεις, πιθανόν και από μία προηγούμενή σου σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάποιος/α σου λείπει πολύ για αυτό κάνε τις απαραίτητες ενέργειες για να τον/ην έχεις ξανά κοντά σου!

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και είναι βοηθητική για να αποκτήσεις μία πιο ζεστή επαφή με τους συνεργάτες του αλλά και το ταίρι σου, ιδιαίτερα αν τις τελευταίες ημέρες τους είχες βάλει στον «πάγο». Το δεύτερο μισό της ημέρας το εξάγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό θα στρέψει την προσοχή σου σε αισθηματικά ζητήματα. Αφορμή για αυτό θα γίνει μία τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο του παρελθόντος ή ακόμα και ένα μήνυμα που θα λάβεις από αυτό! Σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει τον/τη σύντροφό σου προσπάθησε να μην παρασυρθείς και μην ξεκινήσεις να κάνεις περίεργες σκέψεις καθώς θα εκτεθείς!

Σήμερα η ημέρα είναι πολύ καλή για να ανασύρεις από τη μνήμη σου τις όμορφες στιγμές που σου έχει χαρίσει ο/η σύντροφός σου καθώς δεν πρέπει να τις ξεχνάς ή να τις θεωρείς δεδομένες! Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που ίσως να είχε παγώσει το προηγούμενο διάστημα έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Καρκίνος

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να είσαι αρκετά απασχολημένος/η με το ημερήσιο σου πρόγραμμα και έτσι να μην έχεις όρεξη να κανονίσεις μία συνάντηση με φίλους ή κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να αυξάνει δουλειές και υποχρεώσεις! Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην οικογένειά σου και στους δικούς σου ανθρώπους! Δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν συζητήσεις με αφορμή ευχάριστες αναμνήσεις του παρελθόντος οι οποίες θα ζεστάνουν πολύ το κλίμα ανάμεσά σας!

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες για να αναπολήσεις τον πρώτο καιρό που ήσασταν μαζί, και αυτό θα είναι ένα καλό κίνητρο για να του δίνεις από εδώ και πέρα μεγαλύτερη προσοχή! Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως μία σχέση που θεωρούσες πως είχε τελειώσει θα σε διαψεύσει!

Λέων

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα μπορείς να κάνεις τα πάντα αρκεί να μη σχετίζονται με δουλειές και υποχρεώσεις! Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και πως να μην είναι άλλωστε, μιας που η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του τοξότη. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό θα φέρει μία συνάντηση με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, το οποίο σε ενδιαφέρει σε αισθηματικό επίπεδο. Από αυτή τη συνάντηση θα βγουν πολλά, το ίδιο ισχύει και για συζητήσεις με ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν, καθώς η ημέρα θα βοηθήσει πολύ τα αισθηματικά ζητήματα.

Σήμερα θα υπάρξει ένα κοινό σημείο πλεύσης σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με τη σχέση και τον/τη σύντροφό σου και αυτό θα είναι άκρως ανακουφιστικό. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανό να έχεις νέα από κάποιον/α που υπήρξε στη ζωή σου κατά το παρελθόν.

Παρθένος

Σήμερα είναι μία ημέρα ιδιαίτερα ευνοϊκή για να κάνεις παράπονα μιας που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη θα σου υπενθυμίζει διάφορες αδικίες που έχεις υποστεί κατά καιρούς! Οι δικοί σου άνθρωποι θα γίνουν οι δέκτες των παραπόνων σου ακόμα και αν αυτοί δεν έχουν κάνει κάτι «μεμπτό»! Το δεύτερο μισό της ημέρας προμηνύεται καλύτερο καθώς το εξάγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό θα βοηθήσει να λυθούν οριστικά ζητήματα του παρελθόντος, τα οποία σου δημιουργούν αυτή την τάση για παράπονα. Ακόμα είναι πιθανόν να γυρίσουν πίσω σε σένα κάποια χρήματα που είχες δανείσει και αυτό θα φτιάξει ακόμα περισσότερο τη ψυχολογία σου.

Σήμερα πιθανόν να κάνεις ένα flashback σε στιγμές της σχέσης με τον/τη σύντροφό σου αλλά πρόσεξε να θυμηθείς τις καλές στιγμές και όχι τις δύσκολες! Αν είσαι ελεύθερος/η η επιστροφή ενός ανθρώπου πίσω σε εσένα θα σε γεμίσει με σκέψεις, όμως σίγουρα θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου!

Ζυγός

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για καφέ και κους- κους παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Τοξότη θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αυτό! Οι συζητήσεις θα πάρουν φωτιά και σίγουρα θα σου φέρουν και αρκετές πληροφορίες για ανθρώπους του περιβάλλοντός σου! Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που βρίσκεται αναδρομή στο ζώδιό σου, υποδηλώνει πως θα έχεις την ευκαιρία να δεις ξανά ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Σε περίπτωση που θέλεις κάποιον άνθρωπο πίσω στη ζωή σου και έχεις μετανιώσει μου λείπει, σήμερα είναι η ευκαιρία!

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα είσαι αρκετά εξωστρεφής και αυτό θα βοηθήσει πολύ τη διάθεση του/της συντρόφου σου αλλά και φυσικά τη δική σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία παλαιότερη γνωριμία θα κάνει ξανά την εμφάνισή της στη ζωή σου και πιθανόν να τη δεις με άλλο μάτι τώρα!

Σκορπιός

Σήμερα όσο περισσότερα νιώσεις πως έχεις -από υλικά αγαθά μέχρι και συναισθήματα- τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η αυτοπεποίθηση σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σε προτρέπει να ξεκινήσεις τη διευθέτηση σε οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς προκειμένου να μην νιώθεις ανασφάλεια. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως μπορεί να σου έρθει ένα μπόνους που δεν θα το περιμένεις. Επίσης πιθανόν να έρθουν και κάποια χρήματα τα οποία πίστευες πως δεν θα καταφέρεις να πάρεις και η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει σίγουρα!

Σήμερα είναι μία ημέρα που αν προσπαθήσεις να γυρίσεις σε ζητήματα που στο παρελθόν έγιναν αιτία για εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου, σίγουρα θα καταφέρεις να τα διευθετήσεις οριστικά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία ημιτελής ιστορία του παρελθόντος επιστρέφει στο προσκήνιο και σου ζητάει την οριστική απόφαση!

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων, ιδιαίτερα των αγαπημένων σου προσώπων. Σήμερα θα κάνεις το ημερήσιο σου πρόγραμμα σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες αποκλειστικά, καθώς θα νιώσεις πως πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό το απόγευμα θα φέρει στο φιλικό σου περίγυρο κάποιον άνθρωπο με τον οποίο είχε αρχίσει μία ερωτική ιστορία. Αν τελικά θέλεις να της δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία η ημέρα είναι κατάλληλη για να το κάνεις.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να έχεις επιστροφές από έναν έρωτα του παρελθόντος, για αυτό αν έχεις βρει ήδη τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και συνετός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα σου θυμίσει έντονα ένα/μια πρώην σύντροφό σου.

Αιγόκερως

Σήμερα θα παρατηρήσεις πως θα είσαι περισσότερο συναισθηματικός/η από ότι συνηθίζεις και έτσι εύκολα θα μπορείς να έρθεις στη θέση κάποιου άλλου και να καταλάβεις πως αισθάνεται. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και ενισχύει την ενσυναίσθηση σου με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να καταλάβεις την ενέργεια οποιουδήποτε σε πλησιάσει, πριν ακόμα μιλήσει. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό το απόγευμα θα φέρει στο προσκήνιο ένα παλαιότερο επαγγελματικό σου ζήτημα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς αρκεί να ακούσεις τη διαίσθηση σου ώστε να μπορέσεις να το διευθετήσεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να αρχίσεις να θυμάσαι τις εντυπώσεις που είχε δώσει ο/η σύντροφός σου στον κοινωνικό σας περίγυρο και μέσα από αυτές θα θυμηθείς και προσωπικές σας ιστορίες. Το flashback θα σου κάνει καλό καθώς θα σου υπενθυμίσει γιατί έκανες αυτή την επιλογή. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα φλερτ που υπήρξε κατά το παρελθόν στον επαγγελματικό σου χώρο, θα κάνει ξανά την εμφάνισή του.

Υδροχόος

Σήμερα θα θελήσεις να αισθανθείς μέρος ενός συνόλου, μιας ομάδας και μιας παρέας για αυτό και θα επιδιώξεις να συγχρωτιστείς με κόσμο και με ανθρώπους που ξέρεις πως έχετε κοινά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να ανεβάζει τη διάθεση σου, ιδιαίτερα αν επιλέξεις να περάσεις την ημέρα σου με κόσμο! Το απόγευμα η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό και θα υπάρξει μία ενέργεια η οποία θα αυξήσει τη γοητεία σου. Είναι πιθανόν να έχεις μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιέφερε κατά το παρελθόν, η οποία θα σου δείξει τον τρόπο για να το ξαναφέρεις στο παρόν σε περίπτωση που το επιθυμείς.

Σήμερα οι επαφές με τους φίλους σου και με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον πιθανόν να φέρουν ένα νέο έρωτα για εσένα -ή ακόμα και κάποιο παλαιότερο- ξανά στο προσκήνιο. Αν έχεις ήδη βρει τον/τη σύντροφό σου πρόσεξε ώστε να μην δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σας.

Ιχθύες

Η φήμη σου και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω θα είναι τα δύο πιο σημαντικά πράγματα για εσένα σήμερα, για αυτό θα είσαι πολύ προσεκτικός/η στα λόγια και τις κινήσεις σου, κυρίως στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί την ανάγκη να τραβήξεις την προσοχή των άλλων επάνω σου με τον αέρα που αποπνέεις αλλά και τις επαγγελματικές σου ικανότητες. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα προσωπικά σου θέματα, ώστε να κάνεις και ένα διάλειμμα από τα επαγγελματικά άγχη. Η ανάγκη σου για κοπλιμέντα και επιβεβαίωση θα είναι έκδηλη και σίγουρα θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σου τα χαρίσουν απλόχερα!

Σήμερα είναι μία ημέρα που πιθανόν να θέλεις να ασχοληθείς μόνο με τα επαγγελματικά σου ζητήματα, όμως ένα νέο από μία πρώην σχέση σου ή μία τυχαία συνάντηση θα στρέψει και το ενδιαφέρον σου στα αισθηματικά. Αν έχεις ήδη βρει το/η σύντροφο σου πρόσεξε για να μην κάνεις κάτι που θα σε εκθέσει στα μάτια του/της.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

(Πηγή)

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα φέρει στο φως σημαντικά μυστικά, αλλά θα βελτιώσει σχέσεις

ΚΡΙΟΣ

Οι δυσκολίες που πέρασες στη δουλειά σου αυτή την εβδομάδα ήταν πολλές, όμως κατάφερες να ανταπεξέλθεις Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε απασχολούν, για αυτό προσπάθησε να κάνεις κάποιες επαφές τις επόμενες ημέρες για να αυξήσεις τα έσοδά σου Θα περάσεις μία ημέρα γεμάτη έντονο ερωτισμό και θα έρθεις ακόμη πιο κοντά με τον σύντροφό σου Εάν δεν είσαι σε σχέση, σήμερα είναι μία καλή ημέρα για νέες γνωριμίες

ΤΑΥΡΟΣ

Η δουλειά σου πήγε πολύ καλά αυτές τις ημέρες, παρόλο που τα σκαμπανεβάσματα ήταν πολλά Τα οικονομικά σου βελτιώθηκαν αρκετά χάρη στην υπερπροσπάθεια που έκανες το τελευταίο διάστημα, ωστόσο δεν πρέπει να επαναπαυθείς Τακτοποίησε άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις ανοιχτές Στην ερωτική σου ζωή, όλα πηγαίνουν καλά για εσένα που είσαι single Εσύ όμως που είσαι σε μία σχέση, σήμερα θα αισθανθείς μία απομόνωση… Κάτι που έχει έρθει στο φως σε προβληματίζει

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα νέα επαγγελματικά σου σχέδια βαίνουν καλώς, ωστόσο σήμερα είναι σημαντικό να αφιερώσεις την ημέρα σε εσένα και στα αγαπημένα σου πρόσωπα Προσπάθησε να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο και αναπλήρωσε κενά που έχεις δημιουργήσει Ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου θα σου δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση που τόσο χρειάζεσαι το τελευταίο διάστημα Όσο για τα οικονομικά σου, την καινούργια εβδομάδα που έρχεται κινήσου πιο οργανωμένα και δεν θα χάσεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές συνεργασίες που έμειναν για καιρό στα χαρτιά, τώρα τις είδες να παίρνουν σάρκα και οστά, γεγονός που σε ενθουσίασε Σήμερα απόλαυσε μερικές στιγμές για εσένα, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου Τα οικονομικά σου σε δυσκόλεψαν πολύ τις ημέρες που πέρασαν και ανησύχησες ότι κάτι δεν κάνεις σωστά Προσπάθησε περισσότερο τις ημέρες που έρχονται Όσο για την ερωτική σου ζωή, το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις αλλαγές και θα φέρει την ανανέωση που χρειάζεσαι, είτε...(περισσότερα)

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Κριός

Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά σου είναι αυτή που μπορεί να σου δημιουργήσει δυσάρεστες εκπλήξεις σήμερα και να σε φέρει αντιμέτωπο με αποτελέσματα και καταστάσεις που δεν είχες υπολογίσει Δεν είναι ώρα να επαναπαυτείς στις δάφνες σου, γιατί κάποιος έρχεται, στις παίρνει και σε αφήνει στο χώμα Επίσης, αν έχεις στο μυαλό σου επισημοποιήσεις σχέσεων, γάμους και λοιπά τέτοια πράγματα, θα σου πρότεινα να πάρεις λίγο χρόνο και να το ξανασκεφτείς Εκτός πάλι αν ονειρεύεσαι ένα γάμο με διάρκεια όση αυτή των Γκλέτσου-Λυκουρέζου

Ταύρος

Από τις πιο αμήχανες στιγμές κάθε αστρολόγου είναι όταν πρέπει να μιλήσει σε έναν Ταύρο για ανατροπές Ακόμα χειρότερη είναι αυτή που πρέπει να του πει για ανατροπές που έρχονται από παρασκηνιακές διεργασίες και άλλα τέτοια που ξεφεύγουν του απτού-υλικού κόσμου που αντιλαμβάνεται Παρόλ’ αυτά, έτσι έχουν τα πράγματα Άνθρωποι των οποίων τις κινήσεις μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε έχουν τη δυνατότητα να ανατρέψουν τα σχέδια σας Βέβαια για να μη δημιουργώ τσάμπα ίντριγκες, το σενάριο έχει και ξαφνικές επαγγελματικές υποχρεώσεις ή θέματα υγείας που σας αναγκάζουν να αλλάξετε σχέδια είχατε ή να ακυρώσετε κάποιο ταξίδι

Δίδυμοι

Η ερωτική σας ζωή είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές είτε με το να σας βάζει σε μια διαδικασία να αναρωτηθείτε κατά πόσο είστε ικανοποιημένοι από το γάμο σας, είτε με ρήξεις στο φιλικό σας περίγυρο, ειδικά αν οι φίλοι εμπλέκονται με κάποιον τρόπο Ωστόσο, αν απολαμβάνετε μια ευτυχισμένη σχέση, το βράδυ ευνοεί το να προχωρήσετε σχέδια που αφορούν ένα ταξίδι στο εξωτερικό, αν και καθόλου παράξενο να σας έρθει και δωράκι, αφού η μέρα φέρνει και μια απρόσμενη κινητικότητα στα οικονομικά του συντρόφου σας Το τελευταίο ξεχάστε το, για να μπορείτε να το παίξετε ότι εκπλήσσεστε φυσικά, αν σας τύχει

Καρκίνος

Άλλη μια μέρα στη ζωή ενός Καρκίνου, από τις πολλές τα τελευταία χρόνια είναι η αλήθεια, που σε άλλη πραγματικότητα...(περισσότερα)

Καλημέρα! Τρίτη σήμερα και πολλές αλλαγές και ανατροπές περιμένουν πολλά ζώδια Ποια πρέπει να προσέξουν σήμερα λίγο περισσότερο και ποια ευνοούνται; Η Σμάρω Σωτηράκη κάνεις τις προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο της με τον Ουρανό που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιό σου, υποδηλώνει πως σήμερα μπορεί να υπάρξουν ανατροπές σχετικά με κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα Είναι πιθανό να ακυρωθεί ένα επαγγελματικό ραντεβού ή να χρειαστεί να το τροποποιήσεις, και αυτό θα είναι αρκετό για να σε εκνευρίσει Κάνε υπομονή καθώς το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου θα βρεις τρόπο να χαλαρώσεις συζητώντας με ένα φίλο σου Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη θα ανεβάσει τη διάθεση σου και θα σε κάνει να ξεχάσεις την απαιτητική ημέρα

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να τον/ην δεις από το απόγευμα και ύστερα που η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη, γιατί θα έχεις ξεμπερδέψει με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις

Ταύρος

Σήμερα  η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου φτιάχνει τη διάθεση, όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού σημαίνει πως «κάτι» σε κρατάει πίσω Πιθανό να μάθεις κάποιο νέο για ένα πρόσωπο ή να έχεις μια τυχαία συνάντηση με κάποιον που σε εκνευρίζει! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθει  ένα επαγγελματικό ζήτημα στο προσκήνιο Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη θα ανεβάσει τη διάθεση σου – ιδιαίτερα την ερωτική- οπότε θα ξεχάσεις όλα τα υπόλοιπα!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επιλέξεις να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου, καθώς ακόμα και  τα νεύρα σου θα συνοδεύονται από αυξημένη λίμπιντο

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις...(περισσότερα: https://www.altsantiri.gr)

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Καλημέρα! Τετάρτη σήμερα και πολλές αλλαγές και ανατροπές περιμένουν πολλά ζώδια Ποια πρέπει να προσέξουν σήμερα λίγο περισσότερο και ποια ευνοούνται; Η Σμάρω Σωτηράκη κάνεις τις προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Σήμερα όσες υποχρεώσεις και αν έχεις προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί Εάν αυτό το «κάτι» περιλαμβάνει και την παρέα σου θα είναι ακόμα καλύτερο, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο ευνοεί τις συλλογικές δραστηριότητες Ακόμα  και μία έξοδος για φαγητό με συναδέλφους μετά τη δουλειά θα κάνει πολύ καλό στη διάθεσή σου καθώς θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς Το μυστικό της ημέρας είναι να βρεις λίγο χρόνο για  να  δεις αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς οτιδήποτε  περιλαμβάνει συζητήσεις, συναντήσεις και κόσμο θα σου φτιάξει τη διάθεση

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να επιλέξεις να κάνεις μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου και να συναντήσετε τους φίλους σας, καθώς τέτοιου είδους επαφές ευνοούνται πολύ

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανόν να σε απασχολήσει ιδιαίτερα ένα επαγγελματικό σου ζήτημα καθώς θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπος προκειμένου να το φέρεις εις πέρας Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να καταφέρεις οτιδήποτε σου ανατεθεί στον επαγγελματικό τομέα προκειμένου να κερδίσεις την αναγνώριση που επιθυμείς Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να τραβήξεις τα βλέμματα και αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς προς όφελός σου Απόφυγε προσωπικές συζητήσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η πως δεν  θα εκτεθείς

Σήμερα  θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου ένα ζήτημα της δουλειάς σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, αν δεν θέλεις να μονοπωλήσει και ολόκληρο το χρόνο που θα έχεις με τον/τη σύντροφό σου Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με επαγγελματική διάθεση όμως θα είναι ενδιαφέρουσα

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον  Υδροχόο και  φέρνει στο μυαλό σου τρόπους προκειμένου να...(περισσότερα)

share->share_count); ?>