ΕΡΤ3 – ΣΟΥΚΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΥΘΟΥ – ΣΟΥΚΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΕΤ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (trailer)

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6ο: ΣΟΥΚΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΕΤ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ο Αναστάσης, η Σπυριδούλα, η Μυρτώ, η Ιωάννα, ο Βαγγέλης, ο Ανδρέας, η Μαρία, η Μαριάνα, η Δήμητρα… είναι φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. και ψάχνουν την τέχνη και το μέλλον τους μέσα από αυτήν! Επισκέπτονται τα Τμήματά τους, κουβεντιάζουν με τους καθηγητές τους, συναντούν φτασμένους καλλιτέχνες στην πόλη τους στη Θεσσαλονίκη, αλλά ταξιδεύουν και στην περιφέρεια! Ό,τι βρίσκουν, το καταγράφουν και σας το παρουσιάζουν στην εκπομπή τους με τίτλο «ΣουΚουΤου του ΑΠουΘου».  Μη τους χάσετε γιατί ….κάτι μπορεί να βρείτε κι εσείς μαζί τους!

Σκηνοθεσία: Βασίλης Κατσίκης Αρχισυνταξία: Κωνσταντίνος Παπαπρίλης Πανάτσας Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Πνευματικού Μοντάζ: Κώστας Χαλιάσας, Λευτέρης Παρασκευάς Διεύθυνση Φωτογραφίας – Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Κωνσταντίνος Χαλιάσας Εικονοληψία: Παναγιώτης Παπαγιάννης, Κωνσταντίνος Χαλιάσας, Ορέστης Τεάζης Ηχοληψία: Mykhailo Stadnichuk Μίξη Ήχου: Λευτέρης Παρασκευάς Μουσική: Κωνσταντίνος Χαλιάσας Επιστημονική Συνεργάτης: Ολυμπία Διαμαντοπούλου Τίτλοι Αρχής: Grainbow Productions Βοηθοί Σκηνοθέτη: Ορέστης Τεάζης, Ελένη Πνευματικού Βοηθοί Παραγωγής: Μαρία Μιλόσεβιτς, Ηλίας Χαριτωνίδης Εκτελεστής Παραγωγός: PNEVMA PRODUCTIONS

FacebookTwitterGoogle+Pinterest

(Πηγή)

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.