ΧΑΝΙΑ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ SANTA RUN για όγδοη χρονιά(audio)

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Το SANTA RUN έρχεται στα Χανιά για όγδοη χρονιά, για να στηρίξει τα παιδιά του νομού, που φιλοξενούνται σε δομές αναπηρίας και χρειάζονται τη βοήθειά μας. Όπως εξήγησε σήμερα σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων, το μέλος της οργανωτικής επιτροπής, Γιάννης Τσοκάνης, τo SANTA RUN έρχεται και φέτος και φέρνει στην πόλη μας το χριστουγεννιάτικο κλίμα μέσα από την προσφορά ιδιωτών, επιχειρήσεων, συλλόγων, ομάδων και φορέων για την στήριξη των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, του ΚΗΦΑΑΜΕΑ, του ΚΗΦΑΠ»Μεγαλόχαρη»και του Συλλόγου»Ορίζοντας». Παιδιά με αναπηρία ή καρκίνο που ζουν ανάμεσά μας και μάχονται καθημερινά με αξιοπρέπεια και συμμάχους. όλους εμάς. Μια πόλη που εμπράκτως δείχνει κάθε χρόνο την αγάπη και την εμπιστοσύνη της. Η φετινή διοργάνωση έρχεται με πολλές αλλαγές και εκπλήξεις, σύμφωνα με τους διοργανωτές. Φέτος οι τρόποι συμμετοχής αλλάζουν προς το καλύτερο!

Γίνε Εθελοντής – Become a Volunteer

Τρόποι συμμετοχής:

Διαδικτυακές συμμετοχές – Προπώληση σε καταστήματα – Kιόσκια Santa Run 2018 στην πόλη των Χανιών

Διαδικτυακές συμμετοχές 9 Νοεμβρίου – 15 Νοεμβρίου

Τιμή: 10€

Πληρωμή : Τραπεζα Πειραιώς(θα βρείτε αναλυτικά όλα τα στοχεία στην φόρμα συμμετοχής)

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και ετοιμαστείτε να πάρετε την συμμετοχή σας με 10€(ισχύει για διαδικτυακές συμμετοχές και μέχρι 15 Νοεμβρίου). Θα πρέπει να εξοφλήσετε το ποσό των 10€ ταυτόχρονα με την συμπλήρωση της φόρμας σας και εως τις 15 Νοεμβρίου.

Για τις διαδικτυακές συμμετοχές η παραλαβή της τσάντας του Santa Run 2018, θα γίνεται από τα κιόσκια, της πλατείας της Αγοράς, από τις 12 Δεκεμβρίου μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου.Κρίνεται αναγκαίο να έχετε το αποδεικτικό πληρωμής και εκτυπωμένη την ηλεκτρονική σας δήλωση. Το ωράριο λειτουργίας θα σας ανακοινωθεί σύντομα!

2. Προπώληση και διαδικτυακές συμμετοχές

16 Νοεμβρίου –…(περισσότερα)

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.