ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΤΗΣ Air France στη Ρωσία

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Έξι επιβάτες τραυματίστηκαν όταν αεροσκάφος της εταιρίας Fly Jamaica Airways με 118 επιβάτες και οκτώ μέλη του πληρώματος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Γουιάνας, Τζορτζτάουν.

Ο πιλότος αναγκάστηκε να επιστρέψει λίγο μετά την απογείωση τού αεροσκάφους από το αεροδρόμιο της Τζορτζτάουν, λόγω βλάβης στο υδραυλικό σύστημα, όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η Fly Jamaica Airways επιβεβαίωσε το συμβάν.

Το αεροσκάφος κατά την αναγκαστική του προσγείωση προσέκρουσε σε σωρό οικοδομικών υλικών στο τέλος του διαδρόμου στο αεροδρόμιο Cheddi Jagan, το οποία βρίσκεται περίπου 40 χιλιόμετρα νότια της Georgetown.

(περισσότερα)

Το Boeing 777 της Air France με 280 επιβαίνοντες εκτελούσε την πτήση Παρίσι-Σανγκάι όταν καπνός έκανε την εμφάνισή του μέσα στο αεροσκάφος, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Irkutsk στη Ρωσία

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια χωρίς να τραυματιστεί το πλήρωμα ή οι ταξιδιώτες Οι επιβάτες έχουν μεταφερθεί σε ξενοδοχεία του αεροδρομίου αλλά και της πόλης

Οι λόγοι για τους οποίους εμφανίστηκε καπνός μέσα στο αεροσκάφος, ερευνώνται…(περισσότερα: http://www.ert.gr)

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.