ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Η Κ. ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ κλιμάκιο μηχανικών μετά την κατάρρευση της γέφυρας (video)

Στην Καβάλα βρίσκεται η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, μαζί με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη καθώς και το πρόεδρο της Εγνατίας Οδού, Απόστολο Αντωνούδη, προκειμένου να διαπιστώσουν τι προκάλεσε την κατάρρευση της γέφυρας. Έχει ήδη γίνει συνάντηση με τη δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, και σε εξέλιξη είναι σύσκεψη στο δημαρχείο της πόλης.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου στις δηλώσεις της εξέφρασε τον προβληματισμό της σημειώνοντας ότι είναι νωρίς για τη διεξαγωγή συμπερασμάτων. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι θα αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν και κατέστησε σαφές ότι αφού εξετάσουν τι μπορούν να κάνουν οικονομικά ο Δήμος και η Περιφέρεια, αυτονόητα η Πολιτεία θα στηρίξει την αποκατάσταση της γέφυρας.

Καβάλα: Κατέρρευσε γέφυρα στην ανατολική έξοδο, χωρίς θύματα (video)

Το πρωί έγινε μία πρώτη η αυτοψία από μηχανικούς του δήμου Καβάλας και της Εγνατίας Οδού, οι οποίοι αρχικά από θαλάσσης θα προσπαθήσουν να κάνουν μία πρώτη εκτίμηση των παραγόντων που οδήγησαν στην κατάρρευση της γέφυρας.

Η γέφυρα, μπροστά από το παλιό νοσοκομείο που αποτελεί τμήμα της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, στο ρεύμα εξόδου από την Καβάλα προς την Ξάνθη, κατέρρευσε λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής εγκλωβίζοντας ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο και ένα γερανοφόρο αυτοκίνητο μαζί με τους οδηγούς τους, χωρίς ωστόσο να τραυματιστούν, ενώ τα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν μπόρεσαν να φρενάρουν την τελευταία στιγμή και έτσι να μην προκληθεί ατύχημα.

(περισσότερα: http://www.ert.gr)

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.