ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ τις δύσκολες επιλογές μας τόνισε ο Τσίπρας

 • Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στο συνέδριο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας
 • «Η Ελλάδα έφθασε στη χρεοκοπία εξαιτίας μιας συστηματικής κλοπής πλούτου και αγαθών από τους πολλούς προς όφελος μιας ελίτ», τόνισε ο πρωθυπουργός
 • «Δε χάσαμε όμως ποτέ το βασικό μας προσανατολισμό: Να σκεφτόμαστε σε κάθε μας βήμα για ποιους παλεύουμε», επισήμανε στην ομιλία του
 • Έκανε έκκληση για ενότητα αναφέροντας: Μόνο ενωμένοι, αριστερά και σοσιαλδημοκράτες, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το φάντασμα της ακροδεξιάς.
 • «Η Αριστερά οφείλει να μιλήσει ξανά στη γλώσσα των ανθρώπων που εκπροσωπεί», είπε ο κ. Τσίπρας
 • Στο Βερολίνο ο πρωθυπουργός είχε μια σειρά από σημαντικές επαφές
 • Ομιλία στο συνέδριο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας έδωσε στο Βερολίνο ο έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.  Αναφέρθηκε στην πορεία της Ελλάδας ως την έξοδο από τα μνημόνια τονίζοντας ότι «πετύχαμε και δικαιωθήκαμε για τις δύσκολες επιλογές μας».

  «Επιτυχία για μια αριστερή δύναμη δεν είναι απλά η έξοδος από τη κρίση, αλλά η έξοδος από τη κρίση με τη κοινωνία όρθια και με τις λιγότερες δυνατές απώλειες για τους πιο αδύναμους, τους φτωχούς, τη μεσαία τάξη, τους εργαζόμενους, τους νέους», τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στο συνέδριο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD) στο Βερολίνο.

  «Αρα, λοιπόν, άλλο πράγμα η επιτυχία αν τη θωρείς από τα αριστερά και άλλο από τα δεξιά. Και αυτή η διάκριση είναι ουσιώδης και όχι απλά σημειολογική», παρατήρησε ο κ. Τσίπρας.

  «Όταν εγώ βρέθηκα μπροστά στο μεγαλύτερο δίλημμα που θα μπορούσε ποτέ να βρεθεί ένας πρωθυπουργός, τον Ιούλη του 2015, αυτό που με βοήθησε να πάρω δύσκολες αποφάσεις, ήταν όταν με καθαρό μυαλό εκτίμησα τις συνέπειες που θα είχε η όποια πολιτική επιλογή στις κοινωνικές δυνάμεις που η αριστερά οφείλει να εκπροσωπεί και να υπερασπίζεται», είπε ο κ. Τσίπρας.

  «Και η σύγκριση ήταν τρομακτική. Διότι η Ελλάδα έφθασε στη χρεοκοπία εξαιτίας μιας συστηματικής κλοπής πλούτου και αγαθών από τους…(περισσότερα: https://www.altsantiri.gr)

  Πείτε τη γνώμη σας!

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.