Η (ΑΓΝΩΣΤΗ) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΟΝ Mr. Νεφελίμ Δημ. Λιακόπουλο (video)

Συντάκτης:
 

Στο https://thefaq.gr διαβάσαμε:

Σαν να ήταν χρόνια φίλοι, ή, ίσως, σαν ο νεότερος να έχει εμπνευστεί από την εμπειρία του μεγαλύτερου σε ηλικίας. Δημοσθένης Λιακόπουλος, ο άνθρωπος που εισήγαγε τους Έλληνες στη θεωρία των…Νεφελίμ και των Ελλοχίμ, και Κώστας Κυρανάκης, αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.
Θα ήταν δύσκολο να πιστέψει κανείς πως ο δεύτερος βρήκε χρόνο και λόγο να δώσει συνέντευξη στην εκπομπή του πρώτου. Αυτή την εκπομπή που διαφημίζει τις αποκαλύψεις για…προσγειώσεις διαστημοπλοίων με εξωγήϊνους και άλλα τινά που κάποιοι τα πιστεύουν αλλά, ευτυχώς, οι περισσότεροι θα θεωρούν ανέκδοτο.

Επειδή, όμως, ο κ. Κυρανάκης έχει αντιληφθεί πως έχουμε εισέλθει σε προεκλογική περίοδο και κάθε ψήφος μετράει -ακόμα κι αν προέρχεται από οπαδούς του Λιακόπουλου, του Σώρρα, ή ψεκασμένους- αποφάσισε να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του Λιακόπουλου. Η συνέντευξη, όπως φαίνεται από τον λογαριασμό του τελευταίου στο facebook δώθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν είχε τύχει ευρύτερης διάδοσης.

Αναφορικά με την συμφωνία των Πρεσπών, σημείωσε πως αν κυρωθεί από την ελληνική Βουλή, τότε θα μετατραπεί σε διεθνή Συνθήκη και κατηγόρησε τους ΑΝΕΛ πως στηρίζουν αυτή την κατεύθυνση, καθώς αρνούνται να φύγουν από την κυβέρνηση, ανατρέποντας καταστάσεις.

Η Νέα Δημοκρατία, τόνισε σε κάθε περίπτωση, θα την καταψηφίσει.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Δέχθηκε πως πλέον είναι στο χέρι του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, να ανατρέψει την κατάσταση και να οδηγήσει την χώρα, μετά από παραίτησή του, σε εκλογές.

Σε ό,τι αφορά την οικονομία κατηγόρησε την πολιτική υψηλών φόρων και εισφορών Κατρούγκαλου της κυβέρνησης και δεσμεύτηκε πως η Νέα Δημοκρατία θα ακολουθήσει πολιτική μειωμένης φορολογίας, δημιουργίας κινήτρων και ενίσχυσης της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Πρότεινε μάλιστα οι όποιοι κυβερνητικοί βουλευτές να εργάζονται τουλάχιστον έναν μήνα σε επιχείρηση, προκειμένου να μάθουν τις συνθήκες της αγοράς και να αντιληφθούν με ποιον τρόπο βγαίνουν τα πραγματικά χρήματα, κάτι που όπως εξήγησε έχει μάθει από μικρός, εργαζόμενος ακόμα και σήμερα στον ιδιωτικό τομέα.

Στήριξε δε την ιδέα το Ταμείο Ανεργίας να μετατραπεί...(περισσότερα)

share->share_count); ?>