ΤΡΙΤΟ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ Μητσοτάκη: Ο Τατσόπουλος δεν μπορεί να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ

Συντάκτης:
 

Στο https://thefaq.gr διαβάσαμε:

Νέο “χτύπημα” από τον Όμιλο Μαρινάκη μέσα σε μία μόλις μέρα εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη και των επιλογών του, που αυτή τη φορά ήρθε με άρθρο που υπογράφει στα “Παραπολιτικά” ο ίδιος ο εκδότης τους Γιάννης Κουρτάκης.

Όπως γράφει (με αφορμή την ένταξη στα “γαλάζια” ψηφοδέλτια του Πέτρου Τατσόπουλου) “τα μηνύματα δυσαρέσκειας και αποδοκιμασίας που φτάνουν στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ., δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο, τουλάχιστον επί της θητείας του σημερινού προέδρου”.

Το γράφει μάλιστα καθαρά και ξάστερα ο Γιάννης Κoυρτάκης ότι “η ηγεσία της Ν.Δ, έχει μια και μόνη επιλογή. Να ζητήσει από τον κ. Τατσόπουλο να μην είναι υποψήφιος“, λέγοντας ότι σε αυτή την περίπτωση θα είναι μικρότερο το κόστος που θα κληθεί να πληρώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ προειδοποιεί ότι “άλλωστε, κανείς στη Ν.Δ., δεν ξεχνά πόσο ακριβά είχε πληρώσει ο Κώστας Καραμανλής, το τίμημα της στήριξης του λάθους, να μην αποπέμψει στο κατάλληλο timing τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του Βατοπεδίου”.

Ολόκληρο το άρθρο:

Έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό (και όχι μόνο) της Ν.Δ., προκαλεί η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να εντάξει στα γαλάζια ψηφοδέλτια τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Τατσόπουλο. Τα μηνύματα δυσαρέσκειας και αποδοκιμασίας που φτάνουν στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ., δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο, τουλάχιστον επί της θητείας του σημερινού προέδρου.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Η υποψηφιότητα Τατσόπουλου, δεν έχει ξυπνήσει μόνο να δεξιά ανακλαστικά, αλλά έχει στην κυριολεξία εξοργίσει τον αστικό πυρήνα της Παράταξης, που δυσκολεύεται να χωνέψει μια τέτοια μεταγραφή. Με δεδομένο το κύμα των αντιδράσεων, που προέρχεται τόσο από τον βαθύ κομματικό μηχανισμό (Καραμανλικοί, Σαμαρικοί, Μητσοτακικοί), όσο και από μερίδες ψηφοφόρων, όπως είναι η Εκκλησία, η ηγεσία της Ν.Δ, έχει μια και μόνη επιλογή. Να ζητήσει από τον κ. Τατσόπουλο να μην είναι υποψήφιος.

Το κόστος της απομάκρυνσης θα είναι πολύ μικρότερο, από αυτό που θα κληθεί να πληρώσει ο Μητσοτάκης, στην περίπτωση που θα επιμείνει στην επιλογή του. Άλλωστε, κανείς στη Ν.Δ., δεν ξεχνά πόσο ακριβά είχε πληρώσει ο Κώστας Καραμανλής, το τίμημα της στήριξης του λάθους, να μην αποπέμψει στο κατάλληλο timing τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του Βατοπεδίου.

Η αναγνώριση του λάθους δεν κοστίζει. Απεναντίας, η ολιγωρία μπορεί να σταθεί αφορμή για μεγάλες περιπέτειες. Σε κάθε περίπτωση είναι άλλο να ζητάς από τον νεοδημοκράτη να συμπορευτεί με τον προερχόμενο από την Αριστερά Μίκη Θεοδωράκη, κι’ άλλο να του λες, να ψηφίσει τον Πέτρο Τατσόπουλου.

(ΥΓ: Το πρώτο “χτύπημα” ήταν χθες του Λ.Χαραλαμπόπουλου στο in.gr για τον “γκαφαδορο” Κυριάκο που τον κρύβουν. Το τρίτο το σημερινό του Κουρτάκη για τον Τατσόπουλο. Το … δεύτερο ποιο ήταν, οεοοο;)

...(περισσότερα)

share->share_count); ?>