ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΣΤΗ ΝΔ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ερώτηση γαλάζιου βουλευτή που ζητούσε από τον Τσίπρα να…βυθίσει τα τουρκικά…

Συντάκτης:
 

Με παρέμβαση του γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ Κώστα Τσιάρα ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Αντωνιάδης απέσυρε ερώτησή του με την οποία ζητούσε από την κυβέρνηση … να βυθίσει τα τουρκικά πλοία «Πορθητή» και «Μπαρμπαρός»! Η ερώτηση του Γ. Αντωνιάδη απευθυνόταν στον Αλέξη Τσίπρα ως υπουργό Εξωτερικών και του ζητούσε «σκληρή απάντηση στην Τουρκία σε ενδεχόμενη έρευνα-γεώτρηση εντός της Ελληνικής ΑΟΖ».

Ο Γ. Αντωνιάδης προέτρεπε τον Αλ. Τσίπρα «στείλτε ξεκάθαρο μήνυμα στην Τουρκία ότι αν προχωρήσει σε άντληση πετρελαίου εντός Ελληνικής ΑΟΖ θα βυθιστούν πάραυτα τα πλοία «Πορθητής» και «Μπαρμπαρός» υποστηρίζοντας ότι «δεν έχετε δικαίωμα να παραχωρήσετε ούτε χιλιοστό από τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας».

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Στην ερώτησή του, ο Γ. Αντωνιάδης απειλούσε τον Αλ. Τσίπρα ότι «προφανώς δεν αντιλαμβάνεστε ότι όποιος Έλληνας πολιτικός το πράξει, θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη, στην Ιστορία και στον Ελληνικό λαό» και τον κατηγορούσε ότι «παραλάβατε μια Ελλάδα πανίσχυρη, τη φιμώσατε, τη δέσατε χειροπόδαρα και γι’ αυτό θα υποστείτε τις συνέπειες» αποδίδοντάς του ευθύνες για «παθητική και υποχωρητική στάση» έναντι της Τουρκίας που «ενισχύει τις παράλογες απαιτήσεις της».

...(περισσότερα: https://thefaq.gr)

share->share_count); ?>