ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΛΤΑΣ: ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΛΛΟΙ παράφωνοι και άλλοι άφωνοι

Συντάκτης:
 

*** Ο Ζακ Κωστόπουλος δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και ο θάνατος του προήλθε από ισχαιμικό επεισόδιο που προκλήθηκε από τα χτυπήματα. Ευτυχώς έχει πολλές τρύπες η χώρα για να κρυφτούν αυτοί που μέχρι και πριν λίγες μέρες τον αντιμετώπιζαν σαν το οπλισμένο πρεζόνι που πήγε να ληστέψει.

*** Αν και το θράσος ορισμένων μπορεί να βρει νέο αφήγημα. Ότι ας πούμε ο Ζακ επίτηδες κράτησε την αναπνοή του για να ενοχοποιήσει "νοικοκυραίους"και αστυνομικούς.

*** Και η Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Θεοχαρόπουλος επισκέφθηκαν τον Κώστα Σημίτη και του πρόσφεραν τη στήριξή τους. Σαν να στέλνουν συγχαρητήριο τηλεγράφημα τα παιδιά στη μάνα τους για το ότι τα γέννησε.

*** Ο Τάκης Τσουκαλάς δήλωσε ότι ζητάει συγγνώμη για το"πίθηκος", αλλά μόνο απο την οικογένεια Αντετοκούνμπο, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι δεν ήξερε τι σημαίνει. Να βοηθήσουμε Τάκη. Είναι μεγάλη η ομοιότητα των ανθρώπων με τους πιθήκους, με την διαφορά ότι οι πίθηκοι εμφανίζουν μεγαλύτερη ευφυία και δεν επιτίθενται ποτέ σε κάποιον που έχει διαφορετικό χρώμα απ’ αυτούς.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

*** Νεοναζί σήκωσαν ναζιστικά σύμβολα στο ΟΑΚΑ. Επειδή το αυγουλάκι του φιδιού μεγαλώνει πιο εύκολα στις κερκίδες, μήπως ήρθε η ώρα να το …τηγανίσουμε;

*** Ο Τραμπ υποδέχθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Λευκό Οίκο, παρά το ότι ήταν στο παρά πέντε να δηλώσει ότι και τα Χριστούγεννα είναι fake news, επειδή ο ίδιος δεν συμμετείχε στη γέννηση.

...(περισσότερα: https://www.altsantiri.gr)

share->share_count); ?>