ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΠΠΑ – ΚΡΕΤΣΟΥ ΣΤΗΝ Επιτροπή Ανταγωνισμού για τη διανομή Τύπου

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Κοινή επιστολή στην Επιτροπή Ανταγωνισμού έστειλαν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, και ο υφυπουργός, Λευτέρης Κρέτσος, ζητώντας τις άμεσες ενέργειές της σχετικά σχετικά με το πρακτορείο διανομής τύπου «Άργος» ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου ΨΗΠΤΕ, «μετά από δημοσιεύματα σχετικά με την πρόθεση συγκεκριμένου πρακτορείου διανομής τύπου για την αλλαγή της εμπορικής του πολιτικής έναντι των διακινούμενων εντύπων, καθώς και των όρων συνεργασίας και τιμολόγησης αυτών εντός του προσεχούς διαστήματος, απέστειλαν σήμερα κοινή επιστολή τους στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ζητώντας τις άμεσες ενέργειές της επί του θέματος στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.

Επισημαίνεται ότι αυτό έγινε σε συνέχεια της από 30.8.2017 κοινής επιστολής των Υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης και Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης προς την Επιτροπή Ανταγωνισμού».

(περισσότερα)

(περισσότερα: http://www.ert.gr)

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

(περισσότερα)

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

(περισσότερα)

(περισσότερα: https://www.altsantiri.gr)

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

(περισσότερα)

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.