Εκδήλωση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Συντάκτης:
 

Μια ιδιαίτερα ζεστή χορευτική-φιλανθρωπική εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης, χθες, Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, στην Αίθουσα "Μινωτής" του Δημαρχείου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, της Υφυπουργού Άμυνας κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά και μελών του αυτοδιοικητικού και του πολιτικού κόσμου της Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση παρουσίασαν χορούς οι χορευτικές ομάδες του Συλλόγου Κατοίκων Νέας Πολιτείας Ευόσμου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων Νέας Ελβετίας, που χειροκροτήθηκαν θερμά από το κοινό που παρακολουθούσε.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοτική σύμβουλος Αμπελοκήπων Μενεμένης κα Αφροδίτη Λαϊνάκου, η οποία βραβεύτηκε για την προσφορά της προς τους καρκινοπαθείς από την Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης, κα Περσεφόνη Μήττα.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση
  • Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Υφυπουργός Άμυνας κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά βράβευσε την Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης κα Πηνελόπη Μήττα, για τη μακρόχρονη προσφορά της προς τους καρκινοπαθείς.
  • Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου βράβευσε την ψυχολόγο και εθελόντρια προς τους καρκινοπαθείς, κ. Χρύσα Καρακανά.
  • Εκπρόσωπος της αντιπεριφερειάρχη κας Βούλας Πατουλίδου βράβευσε την κα Έλλη Τσώλου (μέλος του ΔΣ του ΣΚ Μ-Θ) για την προσφορά της.
  • Η δημοτική σύμβουλος κα Κική Ζωναρέλη και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και πρ. βουλευτής κ. Γαβριήλ Αβραμίδης, βράβευσαν τη χορευτική ομάδα του Συλλόγου Κατοίκων Νέας Πολιτείας Ευόσμου.
  • Η κα Στέλλα Βαλάνη, αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ και πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μαζί με τον κ. Παρασκευά Μαραπίδη, μέλος του ΔΣ του Θεαγένειου Νοσοκομείου και πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βράβευσαν τη χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Νέας Ελβετίας.

Οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους μίλησαν για την προσωπική τους εμπειρία τους με τον καρκίνο, την οποία βίωσαν οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα, ενώ τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για την ενίσχυση καρκινοπαθών.

share->share_count); ?>