ΧΑΝΙΑ: ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΕΠΑΛ Κανδάνου από το 15μελές των μαθητών

Συντάκτης:
 

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Κείμενο με το οποίο δίνονται διευκρινίσεις για την κατάληψη που έγινε στις 19 Νοεμβρίου στο ΕΠΑΛ Κανδάνου, έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Συνέλευση των μαθητών του σχολείου. Οι μαθητές διευκρινίζουν ότι η συγκεκριμένη κατάληψη είχε ως μοναδικό κίνητρο την αγάπη για την πατρίδα και την ανησυχία τους για το όνομα της Μακεδονίας. Προσθέτουν ότι σε καμία περίπτωση δεν αποδέχονται πως η κινητοποίηση συνδέεται με οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα.
Η ανακοίνωση των μαθητών:
Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση των μαθητών του ΕΠΑΛ Κανδάνου. Η Συνέλευση έγινε για να συζητηθούν τα θέματα που προέκυψαν στο σχολείο μας μετά την κατάληψη της 19ης Νοεμβρίου 2018.
Αρχικά, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη κατάληψη είχε ως μοναδικό κίνητρο την αγάπη για την πατρίδα μας και την ανησυχία μας για το όνομα της Μακεδονίας. Σε καμία περίπτωση δεν αποδεχόμαστε πως η κινητοποίηση μας συνδέεται με οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα.

Έπειτα, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι η κατάληψη έγινε με τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των μαθητών και του προέδρου του 15μελούς. Στη διάρκεια της Συνέλευσης, ο πρόεδρος του 15μελούς διέψευσε ότι δεν συμφώνησε με την κατάληψη, όπως αναφέρεται σε κείμενο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από μαθητές του σχολείου. Επίσης, τονίστηκε ότι οι μαθητές του ΕΠΑΛ Κανδάνου δεν επιθυμούν κομματικές αντιπαραθέσεις στο χώρο του σχολείου.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Τέλος, ως Γενική Συνέλευση μαθητών ζητάμε να κατέβουν οι φωτογραφίες και τα κείμενα που αφορούν στο σχολείο από τα κομματικά site.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • ...(περισσότερα)

    share->share_count); ?>