ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΑΝΙΩΝ και την Πυροσβεστική η ΝΟΔΕ

Κλιμάκιο της ΝΟΔΕ Χανιών επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων όπως και τον Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων στα πλαίσια καταγραφής των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας.

Κατά τη συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων Λυμπινάκη Γιώργο, έγινε λόγος για τη μεγάλη προσπάθεια αντιμετώπισης της εγκληματικότητας από τις αστυνομικές δυνάμεις του νομού οι οποίες είναι οργανικά υπο-στελεχωμένες, με την έλλειψη του ανθρώπινου δυναμικού να ξεπερνά το 20%. Αν λάβουμε υπ’ όψιν ότι την τουριστική περίοδο πολλαπλασιάζεται ο αριθμός επισκεπτών στο νησί παράλληλα με τις επιπλέον υποχρεώσεις που έχουν ανατεθεί στην Αστυνομία όπως τις μεταγωγές κρατουμένων, προστασία επισήμων και φύλαξη στόχων είναι αξιέπαινο το έργο όλης της αστυνομικής δύναμης Χανιών.

Θεωρούμε επιβεβλημένη την ανάγκη από πλευράς της πολιτείας για ενίσχυση των υλικών μέσων, όπως νέων οχημάτων και συντήρησης των παλαιών, σύγχρονος ατομικός εξοπλισμός, ώστε να έχουν τα κατάλληλα εφόδια για την αντιμετώπιση του σύγχρονου εγκλήματος.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • (περισσότερα: http://www.ert.gr)

    Πείτε τη γνώμη σας!

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.