ΑΝΕΛ: «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ανησυχούν περισσότερο και από τους Τούρκους για τις επιτυχίες του Καμμένου»

«Για μια ακόμη φορά στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με πρώτους τους αρχηγούς τους, θυμήθηκαν να παίξουν το γνωστό υποκριτικό τους ρόλο: εκείνο του γιαλαντζί «Μακεδονομάχου» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

«Ο Κυριάκος και η Φώφη ξεχνούν τις αλλεπάλληλες μεταμφιέσεις και οβιδιακές μεταμορφώσεις τους. Κρύβουν ότι και οι δύο ήταν από την αρχή υπέρμαχοι της σύνθετης ονομασίας και δεν είχαν ποτέ κανέναν ενδοιασμό να δώσουν το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια. Μετά την κατακραυγή αναγκάστηκαν να κρυφτούν πίσω από τις έντονες αντιδράσεις του ελληνικού λαού και «χτυπούν» τον Πάνο Καμμένο» αναφέρει ο κ. Τοσουνίδης.

Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημειώνει ότι «προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι κάθε φορά που ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας βρίσκεται σε σημαντική αποστολή στο εξωτερικό για την υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων, γίνεται στόχος άθλιων συκοφαντιών», καταλήγοντας στη δήλωσή του ότι «δείχνουν να ανησυχούν περισσότερο και από τους Τούρκους για τις επιτυχίες του Πάνου Καμμένου. Δεν θα καταφέρουν να τον σταματήσουν. Δεν θα σταματήσουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.