ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ημέρας για τη Δευτέρα 10/12

Καλημέρα! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη σημερινή μέρα από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Σήμερα είναι πιθανόν να εξακολουθείς να έχεις ανησυχίες οι οποίες σχετίζονται με ανοιχτά ζητήματα και εκκρεμότητες τις οποίες φέρνεις από το παρελθόν,  κυρίως οικονομικού χαρακτήρα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να εντείνει τις ανησυχίες σου για αυτό και καλό θα ήταν να μην κάνεις τίποτε σήμερα καθώς το άγχος σου δεν θα σε βοηθήσει πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο κάποια χρήματα τα οποία είτε πρέπει να πάρεις είτε πρέπει να δώσεις και σχετίζονται με δάνεια, ασφάλειες, τράπεζες και δημόσιους φορείς.

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά την επαφή με το/η σύντροφο σου καθώς αλλά θα λες εσύ, αλλά θα καταλαβαίνει εκείνος/η και μπορεί να δημιουργηθούν κάποια ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανόν να αρχίσεις να σκέφτεσαι έναν έρωτα του παρελθόντος καθώς θα εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να τονίζει ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Σήμερα είναι πιθανόν ο/η σύντροφός σου αλλά και κάποιος στενός σου συνεργάτης να σε κρατήσουν αρκετά απασχολημένο/η με τα δικά τους ζητήματα και έτσι να παραμελήσεις τελείως τα δικά σου. Το βράδυ η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή υποδηλώνει πως θα έρθει στο προσκήνιο ένα ζήτημα του παρελθόντος το οποίο δεν είχε λυθεί. Προσπάθησε να το διευθετήσεις καθώς η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κλείσεις οριστικά  οποιαδήποτε εκκρεμότητα.

Σήμερα είναι μία ημέρα που αν προσπαθήσεις να λύσεις θέματα που απασχολούν εσένα και τον/τη σύντροφό σου και σχετίζονται με το παρελθόν, έχεις αυξημένες πιθανότητες να τα καταφέρεις! Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις σε μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ένα εργασιακό ζήτημα του παρελθόντος ή μία δουλειά της καθημερινότητας την οποία θα έπρεπε να έχεις τελειώσει καιρό αλλά μέχρι τώρα την άφηνες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και σε καλεί να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και να μην τις αφήνεις να διαιωνίζονται. Το βράδυ η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή υποδηλώνει πως θα υπάρξει ένα πρόβλημα στην επικοινωνία με τους άλλους. Προσπάθησε να είσαι λιτός/η και περιεκτικός/η ταυτόχρονα, καθώς τα πολλά λόγια το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν σήμερα είναι πολλές παρεξηγήσεις!

Σήμερα  οι εργασιακές υποχρεώσεις και τα επικοινωνιακά μπερδέματα θα κάνουν ένα εκρηκτικό συνδυασμό που μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα χρειαστεί παραπάνω προσοχή καθώς μπορεί να πεις κάτι -ακόμα και άθελά σου- που θα την προσβάλλει.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να  ευνοεί τη διάθεσή σου ιδιαίτερα. Οι επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους και η ενασχόληση με μία ευχάριστη δραστηριότητα είναι δύο από τα σενάρια της ημέρας τα οποία θα σου φτιάξουν πολύ το κέφι, για αυτό επεδίωξε τα. Όσο περνούν οι ώρες θα πρέπει να γίνεσαι παραπάνω προσεκτικός/η καθώς το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να δημιουργήσει επικοινωνιακά μπερδέματα, τα οποία ενδέχεται να μην είναι σημαντικά αλλά θα σου χαλάσουν το κέφι. Ακόμα και αν έχεις κατά νου να βγεις για μία βόλτα το βράδυ βεβαιώσου για τις λεπτομέρειες όπως η ώρα συνάντησης, για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μην ξεκινήσετε να αναμοχλεύετε με τη συζήτησή σας ζητήματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση αν και θα έχει κάποια  κολλήματα στην επικοινωνία.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί μία τάση για παράπονα τα οποία προέρχονται είτε από επαγγελματικά είτε από οικογενειακά ζητήματα. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα νιώθεις περισσότερο ευάλωτος/η σε αυτά που σε  έχουν ενοχλήσει κατά καιρούς, για αυτό και δεν αποκλείεται να τα φέρεις στο προσκήνιο. Το βράδυ θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η με οτιδήποτε και αν πεις καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή υποδηλώνει πως οι δικοί σου άνθρωποι και οι άνθρωποι της οικογένειάς σου, μπορεί να πάρουν  προσωπικά ένα παράπονο που θα τους κάνεις με αποτέλεσμα να υπάρξει απόσταση μεταξύ σας.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα…(περισσότερα: https://www.altsantiri.gr)

Κριός

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη, ένα ζώδιο που σε «βλέπει» φιλικά για αυτό και θα νιώσεις πως η διάθεσή σου θα αρχίσει να γίνεται όλο και καλύτερη καθώς θα φεύγει από την ανησυχία των προηγούμενων ημερών Η σύνοδος που  θα σχηματίσει με το Δία κατά το δεύτερο μισό της ημέρας υποδηλώνει πως  θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία με ένα εκπαιδευτικό ζήτημα, μία εξέταση για ένα μάθημα ή με θέματα που αφορούν ένα πτυχίο Επίσης είναι πιθανόν να προκύψει ένα ταξίδι στο εξωτερικό είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους, το οποίο θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις! Η ημέρα σε ευνοεί πολύ με κάθε τρόπο

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να βγείτε έξω να διασκεδάσετε και να συναντήσετε αγαπημένους σας ανθρώπους! Αν είσαι ελεύθερος/η  τα αισθηματικά σου ζητήματα ευνοούνται πάρα πολύ σήμερα, πρόσεξε όμως καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να ανοίξεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα!

Ταύρος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να προσπαθήσεις να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές υποθέσεις και  να διευθετήσεις επίσης οτιδήποτε σχετίζεται με  δημόσιους φορείς Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία σου χαρίζει αισιοδοξία και πίστη, πως στο τέλος θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος/η από κάθε οικονομική υπόθεση που έχεις σε εκκρεμότητα Δεν αποκλείεται να πάρεις κάποιο δώρο από την επιχείρηση που δουλεύεις ή να σου κάνει ένα δώρο  ένας συνεταίρος σου ή ακόμα και ο/η σύντροφός σου! Σήμερα θα βρεθείς με κάθε τρόπο κερδισμένος/η αρκεί να προσέξεις καθώς κατά διαστήματα θα σε πιάσει μία ακατανίκητη επιθυμία να ξοδέψεις χρήματα!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αν και κατά διαστήματα θα έχεις μία διάθεση υπερβολής και σε αυτά που θέλεις να κάνεις αλλά και σε αυτά που…(περισσότερα: https://www.altsantiri.gr)

Κριός

Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει πως θα αναζητήσεις τρόπους να «κερδίσεις» γνώσεις και πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες Καλό θα ήταν να εστιάσεις αποκλειστικά και μόνο σε αυτό τον τομέα καθώς γύρω σου, στο περιβάλλον σου, μπορεί να υπάρχουν αρκετές πηγές έντασης Σε περίπτωση που έχεις συναντήσεις με ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου προτίμησε να τις αναβάλεις για μία άλλη ημέρα ή να πας προετοιμασμένος/η πως σήμερα θα ακούσεις και αλήθειες αλλά και ψέματα   Οι υπόγειες ενέργειες είναι πιθανές για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που δεν νιώθεις άνετα μαζί τους

Σήμερα είναι μία ημέρα που ενδέχεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου όμως προτίμησε να μην ξοδέψεις ενέργεια για να συντηρήσεις μία ένταση Αν είσαι ελεύθερος/η η πιθανότητα να δράσεις λάθος προς αυτόν/ην που σου αρέσει δεν είναι πλέον πιθανότητα και γίνεται πραγματικότητα

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη υποδηλώνει πως θα εγείρει ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά θέματα, επιχειρηματικά σχέδια και έρωτες! Αυτοί οι τρεις τομείς θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα καθώς επιθυμείς να κλείσεις γεγονότα του παρελθόντος και να ξεκινήσεις μία καινούργια πορεία Η ημέρα δεν είναι ιδανική για να κάνεις κάτι τέτοιο για αυτό θα πρέπει να κατεβάσεις λίγο την ταχύτητα σου Πρόσεξε ιδιαίτερα τι συμβουλές που θα σου δώσει κάποιο πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς μπορεί να σε παρασύρει στο δικό του τρόπο σκέψης και δράσης, ο οποίος  ούτε έχει κάποια σχέση με τον δικό σου αλλά ούτε και θα σε βοηθήσει Για να γίνει αυτό προσπάθησε να μην ασχοληθείς καθόλου με ζητήματα που δεν αφορούν εσάς, αλλά τρίτα πρόσωπα Είναι πιθανόν να θελήσεις να βρεις ένα τρόπο ώστε να έρθεις πολύ κοντά με κάποιους συνεργάτες ή με τον/τη σύντροφό σου καθώς μία…(περισσότερα: https://www.altsantiri.gr)

Καλημέρα! Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα Σάββατο, 8 Δεκέμβρη

Κριός
Ίσως να μην πιστεύεις πως χρειάζεται διπλωματία, για να βελτιώσεις την κατάσταση στη σχέση σου, αλλά μάλλον, θα πρέπει να προσπαθήσεις

Ακούγοντας με ένα ανοιχτό μυαλό και μια εξίσου ανοικτή καρδιά, μπορείς να δείξεις καλοσύνη και συμπόνια, όπου είναι απαραίτητες

Να είσαι ο αγγελιοφόρος της ειρήνης στη σχέση σου

Εμπιστέψου την ικανότητά σου, ν’ αναλάβεις αυτό το ρόλο

Ταύρος
Είναι μια περίοδος, που θα αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου!

Επειδή αν οι ερωτικές σου υποθέσεις, έχουν αποτιμηθεί στη λίστα σου πρόσφατα για οποιονδήποτε λόγο, τότε αυτό πρέπει να αλλάξει, άμεσα!

Όπου μέχρι πρόσφατα, έχεις δει μόνο προκλήσεις, μπορείς να αρχίσεις να βλέπεις λύσεις

Ή τουλάχιστον να κάνεις τα βήματα που είναι αναγκαία, για να έρθει περισσότερη αγάπη, και ρομαντισμός στη ζωή σου

Κάνε τις αργές και σημαντικές αλλαγές, όπου χρειάζονται

Πάνω απ’ όλα, να πιστέψεις, πως το αξίζεις!

Δίδυμοι
Αντί να ξεκινήσεις σοβαρές συζητήσεις με τον εραστή σου, προσπάθησε να διατηρήσεις τα πράγματα ανάλαφρα

Το μυαλό σου γυρίζει σαν υπολογιστής… και η επιθυμία σου να ξεφορτωθείς τη μια σκέψη μετά την άλλη θα μπορούσε να δημιουργήσει τόσο βαθιές συζητήσεις, που θα είναι άβολες

Αν ο εραστής σου φαίνεται βαριεστημένος ή αδιάφορος για την προσπάθειά σου ν’ αντιστοιχίσεις τις πνευματικές σου προσπάθειες, τότε πάρ’ το σαν ένδειξη, πως παραείσαι δυναμική

Καρκίνος
Θα αισθάνεσαι ιδιαίτερα έντονη επιθυμία, για να μεταμορφώσεις τη σχέση σου, από την τωρινή της κατάσταση, σ’ αυτό που είναι μέσα στην καρδιά σου

Θέλεις πολλές διαβεβαιώσεις, ότι τα όνειρα που κάνεις για το μέλλον είναι εφικτά

Κι αν βρίσκεσαι σε μια μακροχρόνια σχέση, τότε θα επικεντρωθείς στον οικονομικό τομέα της σχέσης

Συνδέεις τη συναισθηματική σταθερότητα με την οικονομική άνεση… αλλά τα χρήματα, μπορούν να διαδραματίσουν μόνο ένα μικρό ρόλο, για να σε κάνουν να νιώθεις ολοκληρωμένη ερωτικά…(περισσότερα: https://www.altsantiri.gr)

Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Κυριακή είναι γεμάτες εκπλήξεις και ανατροπές

Κριός

Κάποια σύγχυση ενδέχεται να επικρατήσει σήμερα γύρω σας, αγαπητοί Κριοί

Ίσως να θολώνει η κρίση σας και να δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ποια είναι η σωστή πορεία για να συνεχίσετε

Ωστόσο, θα έχετε σύντομα τις ευκαιρίες και τον χρόνο να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις

Προς το παρόν, αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις!

Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό θα σας γεμίσει ελπίδα και θα ανορθώσει τη διάθεσή σας κατακόρυφα, αγαπητοί Ταύροι!

Η χαρά που θα σας διέπει αλλά και η αποφασιστικότητά σας, θα σας επιτρέψουν να σημειώσετε αρκετή πρόοδο

Θα καταφέρετε ακόμα και αλλαγές που σκέπτεστε να κάνετε εδώ και καιρό

Να ξέρετε ότι θα είναι πολλά τα άτομα του στενού σας κύκλου που θα σταθούν στο πλάι σας, προκειμένου να διατηρήσετε ένα ευχάριστο και αρμονικό κλίμα στο περιβάλλον σας

Δίδυμοι

Σήμερα πρέπει να διατηρήσετε την εστίασή σας, αγαπητοί Δίδυμοι!

Έτσι θα καταφέρετε να δείτε τα πράγματα με μια εντελώς διαφορετική οπτική, καθώς η σκέψη σας θα αποκτήσει απίστευτη διαύγεια

Θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κρίνει λανθασμένα κάποιες καταστάσεις, γι’ αυτό έχετε κάνει δυσμενείς επιλογές

Μην σας πιάσει πανικός, γιατί ποτέ δεν είναι αργά να γίνουν διορθωτικές κινήσεις

Επικεντρωμένοι στους στόχους σας, θα μπορέσετε σύντομα να επανέλθετε στην πορεία που θα υλοποιήσει όσα αποζητάτε!

Καρκίνος

Έχετε φορτώσει υπερβολικά το μυαλό σας εξαιτίας του άγχους σας, αγαπητοί Καρκίνοι!

Για να μην ξεπεράσετε τα όρια και των σωματικών σας αντοχών, πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση

Μόνο έτσι θα μπορέσετε να καθαρίσετε τη σκέψη σας και να επαναφορτίσετε τις ενεργειακές μπαταρίες σας

Μετά να αρχίσετε να διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις σας, κάνοντας ένα βήμα την κάθε φορά!

Λέων

Σήμερα σας αναμένουν ευχάριστες εξελίξεις που θα ανορθώσουν την αισιοδοξία σας, αγαπητοί Λέοντες!

Η αυτοπεποίθηση αποτελεί καίριο εργαλείο της ιδιοσυγκρασίας σας, για να κοιτάξετε τη θετική πλευρά της ζωής και…(περισσότερα: https://www.altsantiri.gr)

Σήμερα για εσένα το «φαίνεσθαι» θα είναι πιο σημαντικό από το «είναι», για αυτό και θα προτιμήσεις να κρατήσεις μία ήπια στάση απέναντι στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς ακόμα και αν διαφωνείς μαζί τους Όσο περνούν οι ώρες θα πρέπει να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο προκειμένου να κρατήσεις την -έστω φαινομενική- ηρεμία σου! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου το βράδυ μπορεί να σε κάνει να αντιδράσεις περίεργα και σπασμωδικά και να χαλάσεις  αυτό που προσπαθείς να φτιάξεις

Σήμερα  αν δεν θέλεις να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι όσο πιο ήρεμος/η γίνεται καθώς θα πρέπει να θυμάσαι πως τα νεύρα θα φέρουν νεύρα Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί με τρόπο που δεν περίμενες

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να υποδηλώνει πως η ημέρα είναι κατάλληλη για μεγάλες βόλτες, κοντινές αποδράσεις και επαφή με ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου Επίσης είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με ένα εκπαιδευτικό ζήτημα, ένα σεμινάριο ή με κάτι το οποίο σχετίζεται με το εξωτερικό Η συνάντηση μπορεί να μην είναι τόσο ευχάριστη για αυτό αφενός θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η και αφετέρου να αποφύγεις μέρη και παρέες, που ξέρεις πως μπορεί να έχεις περίεργες  συναντήσεις

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να αποφύγεις να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί του/ης με αφορμή μία διαφορετική γνώμη που μπορεί να έχετε Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα νέο φλερτ θα ξεκινήσει με  μία συνάντηση που δεν περιμένεις!

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις αρκετές ανησυχίες και φοβίες οι οποίες σχετίζονται με βιώματα και αναμνήσεις του παρελθόντος Προσπάθησε να της εκλογικεύσεις καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να δεις αν πραγματικά αξίζουν να υφίστανται ή όχι   Προσπάθησε να  θυμηθείς τις διπλωματικές σου ικανότητες ώστε να κρατήσεις τα προσχήματα!

Σήμερα…(περισσότερα: https://www.altsantiri.gr)

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.