ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ παράδοση της Σερίφου

Συντάκτης:
 

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Με στόχο την απότιση φόρου τιμής σε παλιούς παραδοσιακούς οργανοπαίχτες της Σερίφου, αλλά και γνωριμία αυτής της μουσικής κληρονομιάς για τους νεώτερους, θα διεξαχθεί σχετική εκδήλωση στην Αθήνα, με ομιλητή τον ερασιτέχνη ερευνητή – λαογράφο Θοδωρή Γ. Λιβάνιο.

Tο κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει ηχητικά ντοκουμέντα – ηχογραφήσεις από περασμένες δεκαετίες, από τη δουλειά αείμνηστων παραδοσιακών μουσικών της Σερίφου.

«Κατεβαίνοντας» τις δεκαετίες θα υπάρξει η δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο με τη δουλειά τος. Επίσης θα προβληθούν σχετικές φωτογραφίες.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Η εκδήλωση έχει ελεύθερη είσοδο και θα γίνει την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 στις 6μμ στα γραφεία του συνδέσμου Σεριφίων (3ης Σεπτεμβρίου 2018, κοντά στην Ομόνοια).

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • ...(περισσότερα)

  Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

  Γέμισαν ασφυκτικά τα γραφεία του συνδέσμου Σεριφίων στην Αθήνα, το απόγευμα της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου Στο χώρο πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με τίτλο «Ένα τραγούδι θε να πώ», με ομιλητή τον ερασιτέχνη ερευνητή – λαογράφο Θοδωρή Γ
  Χρήσιμο θα ήταν να υπάρξει και κάποια εκδήλωση ενδιαφέροντος από κάποιο φορέα (πχ Τοπική Αυτοδιοίκηση, Υπ Πολιτισμού, Περιφέρεια Ν Αιγαίου, κλπ) ώστε αυτή η δουλειά να γίνει πιο οργανωμένα και με μεγαλύτερες δυνατότητες προβολής της και πρόσβασης από το ευρύ κοινό...(περισσότερα)

  share->share_count); ?>