ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΜΕ ΤΟΝ MR. 911 από την Porsche

Συντάκτης:
Κατηγορία: Αυτοκίνητο
 

Στο https://www.newsauto.gr διαβάσαμε:

Ο άντρας που βρισκόταν πίσω από κάθε Porsche 911 μας αποχαιρετά. Ο August Achleitner ήταν ο υπεύθυνος του προγράμματος εξέλιξης της «911» και πλέον, ύστερα από μία λαμπρή καριέρα 35 ετών στην Porsche συνταξιοδοτείται.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Τα τελευταία 18 χρόνια ήταν ο μόνος υπεύθυνος για την ανάπτυξη κάθε νέας έκδοσης της 911. Ο August Achleitner πήγε στην Porsche το 1983 ως μηχανολόγος μηχανικός και ασχολήθηκε με την ανάπτυξη και εξέλιξη πλαισίων για πολλά μοντέλα της Porsche. Το 2001 όμως, τέθηκε επικεφαλής του προγράμματος εξέλιξης της «911», εισάγοντας τρεις γενιές του σπορ αυτοκινήτου στην παραγωγή και στην αγορά.

Τώρα που θα αποσυρθεί ο Achleitner, θα παραδώσει τη θέση του στον Frank-Steffen Walliser, τον επικεφαλής της Porsche Motorsport και της GT, ο οποίος θα πάρει τα ηνία στις αρχές του νέου έτους.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

«Ευχαριστούμε τον Achleitner για την εξαιρετική αφοσίωσή του στην εταιρεία μας. Κατά τη διάρκεια των 18 αυτών χρόνων, δημιούργησε την Porsche 911 περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Κατάλαβε πώς να βελτιώνει συνεχώς την 911, διατηρώντας πάντα τον χαρακτήρα της.», σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της Porsche, Oliver Blume.

Porsche-mr911-640

...(περισσότερα)

share->share_count); ?>