ΤΡΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ σωματείο κρεοπωλών Ν. Σερρών (video)

Συντάκτης:
Κατηγορία: Μακεδονία, Πολλαπλές Πηγές Ετικέτες:
 

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Τριήμερες εκδηλώσεις διοργανώνει αύριο Παρασκευή  και το Σαββατοκύριακο το Σωματείο Κρεοπωλών Ν.Σερρών  για 4η συνεχή χρονιά στην Πλατεία Ελευθερίας. Στις 9.30 αύριο το βράδυ θα γίνει η έναρξη των εκδηλώσεων με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου υπό τους ήχους της φιλαρµονικής µπάντας του δήµου Σερρών.

Το Σάββατο στις 11 το πρωί καταξιωµένοι Σεφ απο τη λέσχη αρχιµαγείρων Ελλάδος, θα µαγειρέψουν και θα παρουσιάσουν εδεσµατα για το γιορτινό τραπέζι ενώ οµάδα απο διατροφολόγους θα συµβουλεύσει για τη σωστή παιδική διατροφή και τη διατροφική αξία του κρέατος. Παράλληλα θα υπάρχει διαγωνισµός παιδικής ζωγραφικής.

Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι  θα στηθεί το  καθιερωµένο εορταστικό µαγκάλι όπου θα ψηθούν και θα προσφερθούν εδέσµατα από κρέας χοιρινό και κοτόπουλο.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • ...(περισσότερα)

  Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

  Στις Σέρρες οι κρεοπώλες ξέρουν να καλοπερνούν Έψησαν πάνω από 200 κιλά κρέας , στα μαγκάλια, που έστησαν στο κέντρο της πόλης , στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων, που οργάνωσαν εν όψει των εορτών Εκατοντάδες ήταν οι επισκέπτες της μεγάλης γιορτής , ενώ οι ευχές περίσσεψαν...(περισσότερα)

  share->share_count); ?>