ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο (video)

Συντάκτης:
Κατηγορία: Ελλάδα, Πολλαπλές Πηγές Ετικέτες:
 

Απολογούνται αύριο το μεσημέρι ο 19χρονος και ο 21χρονος που κατηγορούνται για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο. Ο συνήγορος της οικογένειας της κοπέλας αναμένεται να ζητήσει αναπαράσταση και κατ’ αντιπαράσταση εξέταση, ενώ οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό στοιχείων που θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση. Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, δικηγόρο της οικογένειας της κοπέλας, ο 19χρονος κατηγορούμενος αναίρεσε την απολογία του.

Τον μαρτυρικό θάνατο της κοπέλας αποδεικνύουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι, φαίνεται ότι υπάρχουν και άλλα ευρήματα που δείχνουν ότι την κακοποίησαν βάναυσα.

Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου», εμφανίζεται ο 19χρονος να συναντιέται με τη φοιτήτρια έξω από το σπίτι όπου διέμενε, στο κέντρο της πόλης.

Οι αρχές εντόπισαν το φονικό όργανο και τα ρούχα της φοιτήτριας στη θάλασσα, ενώ, συνεχίζονται οι εξονυχιστικές έρευνες στο σπίτι της φοιτήτριας και στην εξοχική κατοικία της οικογένειας του 21χρονου.

Οι συνήγοροι των κατηγορούμενων αναφέρουν ότι έπρεπε να παρίστανται και οι ίδιοι όταν οι αξιωματικοί απέσπασαν μαρτυρίες από τον 19χρονο.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

...(περισσότερα: http://www.ert.gr)

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας και υπό άκρα μυστικότητα οδηγήθηκαν στις φυλακές Αυλώνα και Γρεβενών, οι νεαροί δράστες που κατηγορούνται για το βιασμό και την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας, στη Ρόδο

Τόσο στις απολογίες τους όσο και στην κατ` αντιπαράσταση εξέταση έριξαν την ευθύνη ο ένας στον άλλο, συμφώνησαν, πάντως, ως προς τα πραγματικά περιστατικά της αποτρόπαιας πράξης τους

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • ...(περισσότερα)

    share->share_count); ?>